Moja Crvena Zvezda
БорисВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Наташа!

Данашње време тако брзо и окрутно као да лети и чини да неки датуми „одлете“ од нас, а да не осетимо. Неке датуме и догађаје морамо да ухватимо у лету и запамтимо када нам је тешко.

Од оног тренутка када постигнете први кош у школској сали, ни не слутите колико ћете још пута пробацити лопту кроз мрежицу, и шта вас све чека на том путу снова када избаците лопту из руке.

11.новембра 2015.године једној девојци је сан постао стварност. Њен шут је пронашао пут, иако је деловало да ће бити изблокиран. Успела је.

11.новембра 2015.године се сетите када осетите да вам је тешко и да нешто не можете. Када помислите да је жеља далеко. Напишите себи подсетник, залепите на монитор, десктоп, сто, рам од слике, првој страни нотеса, свеске. 11.новембар и Наташа.

Ко је Наташа?

Наташа је кош у последњој секунди за победу и радост кад видимо да је лопта загрлила мрежицу. Наташа је осмех након проласка кроз циљ. Наташа је велики постер који држите у соби на зиду поред постера омиљеног бенда. Наташа је разговор два пријатеља и стисак руке. Наташа је оно што свако од нас пожели да буде када се суочимо очи у очи са наизглед нерешивим проблемом.

Пример да можете да победите и када изгледа да је све против вас. Девојка која нам је показала да снови могу да постану стварност. Сада не смете да престанете да сањате.

Наташа је одговор на оно што желите да будете. Наташа је role model којим треба да се води данашње време. Наташа је херој међу нама. Наташа је понос.

А како изгледа понос? Овако.

Повезане вести

1 comment

Loki нов 12, 2017 at 15:22

Crveno-bela heroina

Reply

Leave a Comment