Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лесор, Јовановић и Јанковић пред ЦСКА

Млада центарска линија Црвене звезде мтс Матиас Лесор, Никола Јовановић и Стефан Јанковић о предстојећој утакмици са ЦСКА, али и важности навијача и „одбрани“ домаћег терена.

Центарска линија КК Црвена звезда мтс, Лесор, Јовановић и Јанковић, слободно преподне након победе у АБА лиги, и пред велику утакмицу са ЦСКА, искористила је за промотивно сликање за компанију „Nike“ техничког спонзора КК Црвена звезда мтс.

И поред чињенице да су главна тема биле гардероба, берберница и маказе у познатом београдском кафеу, незаобилазна тема је била и кошарка, и предстојећа утакмица.

Један од разлога доласка међу црвено-беле када је у питању Матијас Лесор, осим кошаркашког напретка, биле су и трибине и подршка коју играчи добијају у важним утакмицама. Једна од таквих управо следи, против вишеструког првака Европе, ЦСКА.

Велика утакмица је пред нама, ЦСКА је изузетна екипа, врло квалитетан тим, уосталом као и сви који играју у Евролиги. Међутим, да би дошли у ситуацију да се равноправно боримо са оваквим саставима, подршка навијача која из нас извлачи максимум нам је преко потребна. И видели смо против Барселоне и Макабија, па и Бамберга, колико су нам важни. Зато се надам да ће доћи у великом броју и подржати нас, јер је свака утакмица у Евролиги изазов за нас.

Сличног размишљања је и Никола Јовановић још један члан „унутрашње“ линије Црвене звезде мтс.

За сваког од нас ко се није сусрео са Евролигом, и ко је дошао у Звезду током лета, пуне трибине и онаква подршка коју доживите на паркету дворана у којима играмо,као у претходним мечевима Евролиге, је јединствено искуство. Како да се не бориш и не изгараш у таквом амбијенту? А када дајемо 110 посто наших могућности, онда можемо да се надамо и да можемо у оваквим тешким утакмицама, да сачувамо „домаћи“ терен, али и да скупљамо неопходно искуство за даље изазове.

Стефан Јанковић:

Од понедељка почињемо припреме за долазак великана какав је ЦСКА. Још једна тешка, али велика утакмица која нас очекује у Евролиги. Ритам је такав какав је, већ два дана касније играмо у Пиреју, али идемо корак по корак, прво да се добро припремимо за руски тим и да дамо све од себе, јер нам у госте долази тим који је један од фаворита за одлазак на завршни турнир и освајање овог такмичења. А са таквим екипама морате да дате све од себе, да извучете максимум. Надам се да ће нас и навиачи подржати у овој утакмици, као што су и до сада, јер никоме није лако да игра у Београду Евролигу, уз тај хук са трибина.

Екипа Црвене звезде мтс са тренинзима у „Београдској Арени“ почиње од понедељка поподне, а продаја карата почела је у понедељак у 10 часова. Овај меч је од стране Евролиге, проглашен и дербијем кола целог такмичења.

ЗВЕЗДА ТЕ ЗОВЕ!

Повезане вести

2 comments

Pera нов 13, 2017 at 19:25

Eh što dočekasmo mi da nas Evroliga proglašava derbijem kola. Ima li neko pravo da izostane sa takve utakmice. Sada kad tamo nema velikog Miloša zapećemo pa šta bog da. Timu fali šesti igrač, da se ne brukamo.

Reply
Dragan нов 14, 2017 at 14:34

Nesto mi govori da ti prvi NEĆEŠ biti na utakmici!

Reply

Leave a Comment