Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милић – Одговара нам нови систем

Фудбалери Црвене звезде убедљивом победом од 4:0 над Борцем обезбедили су пласман у четвртфинале Купа Србије. Изабраници Владана Милојевића дошли су у вођство већ у 3. минуту меча након сјајног поготка Немање Милића.

– Остварили смо свој циљ, победили смо, као што се од нас очекивало и то је заиста најбитније. Играли смо у новом систему, који смо увежбавали у протеклих неколико дана. Иако смо први пут наступали на утакмици у оваквој формацији мислим да смо се одлично снашли и да сви можемо да будемо задовољни. Постигли смо четири гола, а пошто је терен био у јако лошем стању више од овога и није могло – рекао је Милић.

Звездин крилни нападач постигао је погодак након одличног паса младог Луке Илића.

– Увек је добро када се гол постигне на самом почетку утакмице, после све иде лакше, противничка екипа мора да се отвори и да нападне и самим тим нам оставља више простора за игру. Није ми било тешко да лопту пошаљем у мрежу након што ме је одлично упослио Лука Илић. Хвала му на асистенцији, лако сам спровео лопту у мрежу.

Милић се, након повреде која га је на дуже време одвојила од терена, одлично осећа.

– Наравно да гол радује, али можда ми је и најбитније што сам се одлично осећао на терену. После паузе од месец дана због повреде најважније ми је да се физички добро осећам и да немам никаквих проблема – поручио је Милић.

Повезане вести

Leave a Comment