Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели у Атини, следи Олимпијакос

Нема времена за одмор и анализе, већ у петак од 18 сати екипа Црвене звезде мтс гостује Олимпијакосу у Пиреју. О предстојећем мечу говоре тренер Душан Алимпијевић и првотимац Огњен Добрић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у Атину где их у петак очекује меч 8.кола Евролиге и још један велики испит, против још једног озбиљног кандидата за највиши пласман, екипе Олимпијакоса.

Црвено-бели из Пиреја су у претходној рунди савладали као гости Фенербахче у Истанбулу након продужетка, и у добром расположењу дочекују утакмицу у својој дворани „Мира и пријатељства“ против екипе Црвене звезде мтс.

Првотимац Огњен Добрић сматра да у оваквом НБА ритму, екипа што пре треба да заборави пораз против ЦСКА и фокусира се на наредне изазове.

Треба да „очистимо“ главу и заборавимо претходну утакмицу што пре, и припремимо се за Олимпијакос што боље. Истина, немамо много времена до наредне утакмице, само дан и по, али даћемо све од себе, одрадићемо неколико тренинга у Атини, кроз које ћемо покушати и да се освежимо и припремимо. Стручни штаб са своје стране, такође даје све од себе да спремни дочекамо ту утакмицу. Сваки меч у Евролиги, без обзира на исход, били то победа или пораз, доноси неко ново искуство и за нас као играче, али и заједно као тим.

Тренер Душан Алимпијевић:

Јутро после једне слабе партије, ми једноставно немамо времена да улазимо у неке предубоке анализе, оставићемо то за Атину,а уједно ћемо се припремати и за утакмицу против Олимпијакоса, екипе која је добила у среду Фенербахче у гостима. То је тим, а то сам већ неколико пута нагласио, који је уз поменути Фенербахче и ЦСКА главни кандидат за одлазак на Фајнал Фор и освајање трофеја. То је за нас отежавајућа околност, сада су пуни самопоуздања после овакве победе, дочекују нас и желе нормално да наставе свој низ. Ми за почетак, морамо да уз доста труда, дамо све од себе и одиграмо једну много бољу утакмицу од оне коју смо одиграли против ЦСКА.

Меч Олимпијакос – Црвена звезда мтс игра се у петак од 20 часова у дворани „Мира и Пријатељства“. Већ у суботу црвено-бели право из Атине путују за Загреб одакле ће даље аутобусом продужити за Задар где их у понедељак од 18 сати очекује утакмица 9. кола АБА лиге.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Zvezdas u srcu нов 16, 2017 at 22:52

Ajmo Zvezdo,i moram da odgovori nasem presedniku Covicu ako nisi sposoban da obezbedis jos novca za pojacanja pusti ko moze dosta nam nesposobnih presednika koj su zaduzivali a nisu napravili ni ekipu ni rezultat.Ko nevidi da nam treba rez.plej,krilo,i centar taj nezeli dobro nasoj Zvezdi.Nije nama prioritet euroliga samo da se ne brukamo, vec osvajanje aba lige i stvaranje mladih igraca za prvi tim

Reply
josif нов 17, 2017 at 08:25

I on vidi brate al nema love a svoju neda!Ocito da nema vise drzavnih para,Andrej je to blokirao.Mada i da imamo 10 miliona budzet nije garancija da mozemo na f4 ali ovako je upitna i ABA.Bojim se nekog loseg scenarija,usred sezone.Pozz.MKD

Reply
prc нов 17, 2017 at 16:38

Usred sezone, smanji doživljaj jer ne odlučujemo ni ti ni ja o ničemu. Ta dva igrača koja su neophodna će doći veoma brzo i ne menjajte vi preko medija predsednika jer boljeg klub nije u istoriji imao. Ako želite da podržite grobarski projekat država klub nastavite samo da se ne preigrate svi sa tim smenjivanjima. Ja sam uvek za bolje ali to bolje mora da bude izvesno dakle dovedite te ljude koji će garantovati bolje rezultate sigurnu finansijsku situaciju u klubu i to sve stavljeno na papir, garantovano na više godina i onda brate menjajte. Ovako sve te priče ili su iz kuhinje preko brda ili idu u njihovu korist. Da li smo se mi zasitili toga da smo bolji od njih ja ne bih da to testiram.

Reply
Loki нов 17, 2017 at 17:10

Kad si ti rodjen…majke ti? 2005-te..?
Jel ti uopste znas istoriju KK Crvena Zvezda?
Deset titula zaredom, 6 Kupova zaredom, dva polufinala Kupa Sampiona(oba puta na par koseva gubimo od CSKA, koji tada imao najboljeg beka na svetu, Segej Belova, najbolje krilo na svetu, Aleksandar Belov, najbolji i najvisi centar na svetu Andrejev)… Eliminisali pre toga Simental, tada najskuplji amaterski tim na svetu, sa Arturom Kenijem…Pobednici Kupa Kupova 1974, osvajaci Super Kupa Evrope(pobedili sampiona Evrope, Injisa iz Vareza sa Manuelom Ragom) te 1974, sledece godine finalisti Kupa Kupova…
Nebojsa Popovic, Aleksandar Gec…predsednici, a i treneri….Aca Nikolic, Bogojevic, Kalember, Bata Djordjevic…treneri….
Idi druze, gledaj „Laku noc, deco“… i pozdravi Covica, je..te on!

Reply

Leave a Comment