Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ђоковић, Крајиновић и Мајдов бодрили Звезду (ВИДЕО)

На утакмици између Црвене звезде мтс и ЦСКА, Клуб је угостио велике шампионе. У надглашавању химне Евролиге велики допринос дали су и Новак Ђоковић, Филип Крајиновић и Немања Мајдов.

На утакмици између Црвене звезде мтс и ЦСКА, Клуб је угостио велике шампионе. Осведочени Звездаши и врхунски тенисери Новак Ђоковић и Филип Крајиновић још једном су искористили мало слободног времена у јеку припрема за нову сезону. Гост на утакмици је био и светски шампион у рвању у категорији до 90 килограма – Немања Мајдов.

Они су сви дали велики допринос у надглашавању химне Евролиге, а како је то изгледало можете погледати на званичном yоутубе каналу КК Црвена звезда мтс. Преко 13.000 навијача у Београдској арени поздравило је шампионе, а они су на поклон од клуба добили артикле из званичног „Fan Store“-а КК Црвена звезда.

Црвено-бела породица је и овог пута била на окупу. КК Црвена звезда мтс жели Ђоковићу и Мајдову да наставе са исписивањем историје српског спорта, а Крајиновићу да фантастичан резултат у Паризу буде само подстрек на путу ка врху где својим огромним талентом свакако припада.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment