Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Без Радоњића у Белорусији, пауза две недеље

Немања Радоњић

Немања Радоњић се повредио на суботњем мечу против Рада и неће бити на располагању тренеру Милојевићу за кључни дуел у Лиги Европе.

Радоњић је доживео повреду у дуелу 18.кола Суперлиге у суботу и пропустио је последњи тренинг пред пут у Борисов. На прегледима је установљено да неће бити у прилици да наступи у Белорусији.

Очекује се да Радоњић паузира између 10 дана и две недеље и врати се у тим пред завршне дуеле ове јесени, Келн и „Вечити дерби“.

Црвена звезда нема среће са повредама ове сезоне. Након Бранка Јовичића, који је теже повређен од стране Николе Дринчића у дуелу против наредног противника у Суперлиги – Чукаричког, уследиле су повреде и Рикардиња, Милића и Фримпонга, сада Владан Милојевић не може да рачуна ни на Радоњића.

Крилни нападач је ове сезоне на 23 утакмице затресао мрежу две пута, оба пута у Лиги Европе: против Краснодара и управо против Бате Борисова у 1.колу Лиге Европе. Недавно је дебитовао и за сениорску репрезентацију Србије против Јужне Кореје на мини турнеји у Азији.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan нов 22, 2017 at 05:42

Dečko je ionako totalno ispao iz forme.Mnogo ga volim,ali to je fakat.

Reply
Estrella Roja нов 21, 2017 at 23:00

Deluje mi misteriozno njegova povreda. Veliki hendikep jer bi njegova hitrina mogla da bude odgovor na igru Belorusa. Mada ne smatram da smo bez šansi ako se bude odigralo hrabro, a ne postavljanjem autobusa ispred gola Borjana što bi bilo ravno samoubistvu. Milojević nije taj tip alibi trenera na našu sreću.

Reply

Leave a Comment