Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Сарадња “Карић фондације” и Звезде у Минску

Делегација Црвене звезде, коју су чинили првотимци и управа клуба, присуствивала је полагању камена темељаца за три нове зграде у оквиру пословно-стамбеног комплекса који је у Минску гради компанија “Дана Холдингс”, део “Карић фондације”.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић захвалио се домаћину на лепој добродошлици.
– Честитам “Фондацији Карић”  и компанији “Дана Холдингс”  на великом успеху који су остварили у Минску. Велико је задовољство упознати се са чињеницом да једна српска компанија овако успешно делује на страном тржишту. Желим вам да постижете још веће пословне успехе, јер то што се гради остаје трајно за нама. Надам се да ће сви уживати у срећи и благостању у вашем пословно-стамбеном комплексу. Фудбалском клубу Црвена звезда част је да се дружи са успешним компанијама и због тога смо данас дошли да присуствујемо овом свећаном чину – рекао је Мијаиловић.

Домаћин целог догађаја у “Минск wорлд”-у Богољуб Карић рекао је окупљенима да ће једна од нових кула носити име Црвене звезде.

– Веома сам захвалан што сте данас овде и што сте дошли да поздравите и подржите ово што ми градимо по свету. Ово је један од многих наших пројеката, а радимо у 12 држава света. Могу са поносом да истакнем да смо ми једна од 100 највећих компанија данас у свету и на свом пољу чинимо све да будемо најбољи, најспособнији и  најјачи, као што је то Црвена звезда. Уз нову кулу, која ће име добити по вама, заувек ћете остати део овог пројект – рекао је Карић.

У име Фудбалског клуба Црвена звезда председник Мијаиловић уручио је Богољубу Карићу дрес са његовим именом и бројем 11 на леђима.

На 700 000 квадрата за две године изграђен је пословно-стамбени комплекс у коме живи око 140 000 људи. У оквиру нових зграда чија изградња је је данас свечано отворена бити медицински центар, школа, обданиште, као и фудбалско игралиште.

Повезане вести

Leave a Comment