Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић: Не тражимо јунака, већ победу

Нападачи Црвене звезде се у последње време налазе у сјајној форми, а један од њих је Александар Пешић.

Пешић је ове сезоне постигао чак 16 голова, уз невероватних 10 асистенција. Сјајну форму Александар жели да надогради и у Белорусији.

Сви ми у својим главама замишљамо како би могла да тече утакмица, замишљамо разне сценарије, али најважније нам је да одиграмо као и претходне утакмице. А да ли ћу ја, или Боаћи, или неко трећи бити јунак, потпуно је небитно. Желимо само да остваримо добар резултат, а ако и Боаћи или ја одиграмо добро, биће нам драго — рекао је Пешић.

Звезда је своју европску причу и започела против екипе БАТЕ Борисова. Звезда је водила, БАТЕ је изједначио, али наш нападач верује да ће сутрашња утакмица бити другачија.

То је била наша прва утакмица у Лиги Европе, од тада смо много научили. Биће нам са једне стране лакше, али са друге стране теже јер ово нам је можда и најважнија утакмица после Краснодара. Ми ћемо дати свој максимум, у договору са шефом радићемо оно што захтева од нас. БАТЕ је добра екипа, али ја верујем у своју екиоу. Никога нећемо потценити, али даћемо максимум да победимо — јасан је Пешић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment