Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Били смо бољи

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после утакмице да је Црвена звезда дошла по победу у Белорусију, и да је била ближа победи.

— Мислим да смо имали одличне прилике, али једноставно нисмо дали гол. Морамо да будемо задовољни бодом. Одиграли смо без калкулација, показали да смо екипа која је дошла да се надиграва и да игра на победу. Моја филозофија је таква да ако се од почетка браниш, немаш пуно шансе да урадиш то што си замислио. Изузетно сам задовољан, играли смо много боље него у Београду. Тад смо мало били под еуфоријом. Није нам БАТЕ направио било какве проблеме. У игри морате да имате чињеницу да ће противник да направи неку шансу. Све у свему сам задовољан и мислим да смо одиграли добру утакмицу — тврди Звездин шеф.

Звездина одбрана блиста, али већ три утакмице заредом није било постигнутог гола.

— Реализација… Тако вам је то у фудбалу, тако треба и прихватити. Добро је што смо одиграли чврсту, добру одбрану. Позитивно је што правимо шансе, голови ће доћи. Имамо добре нападаче и не бринем се што се тога тиче

Утакмица у Београду против Келна ће све одлучити.

— Са резултатом у Келну, очекујемо пуну Маракану. Играћемо на нашем стадиону, пред нашом публиком, желимо да победимо Келн и да прођемо у наредну рунду — рекао је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

zvezdas нов 24, 2017 at 09:37

Svidja mi se sto je rekao pred poslednji mec da idemo na pobedu,tako se razmislja i tako treba…samo nam sada ne treba euforija neka pred taj mec i ne treba momcima stavljati pritisak nekog moranja,oni su svega svesni i najveci pritisak ce oni imati od samih sebe jer i oni normalno kao i mi zele pobedu i da prodjemo dalje…nase je samo da tih 90+ minuta pruzimo jaku podrsku i da ih guramo ka trijumfu,pa cak i ako krene po zlu ne treba odustati jer ima 90 minuta da to resimo u svoju korist…psiha ce u ovoj utakmici imati kljucnu ulogu,nikakva taktika i sve ostalo samo psiha i ko bude imao vecu zelju od nas i njih da prodje taj ce i proci a ja normalno verujem i ubedjen sam da ce nasi pokazati vecu zelju za prolazom…samo hrabro,bez pritiska pa sta bude bude ali verujem da mozemo jer su momci to pokazali

Reply
Hadži Dragan нов 24, 2017 at 08:06

Bravo Miloje,samo napred Aranđelovčanin moj.

Reply
zvezdan нов 24, 2017 at 01:26

плашим се да ако испаднемо од келна , да ће управа ко и укошарци продати пола екипа и да ће мо остати и без титуле

Reply

Leave a Comment