Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојковић – Победа екипе

Филип Стојковић је по први пут у дресу Црвене звезде играо суперлигашку утакмицу на Бановом брду против свог некадашњег клуба.

Звезда није добро отворила утакмицу и исход је могао да буде и другачији, али су Филип и екипа смогли снаге да направе преокрет.

—  Мислим да смо лоше ушли у утакмицу, односно да нису сви ушли у утакмицу како треба. Нисмо ушли као тим какав смо до сада били. Имали смо неке шансе, али није то било оно што смо се договорили пре меча. У наставку смо мало променили тактику, искључили смо умор као фактор колико смо могли, наместили смо главу на преокет и успели смо да створимо пет-шест шанси. Задовољни смо победом — рекао је Стојковић.

Чукарички је у доброј форми, дуго није поражен и знало се да ће утакмица бити веома тешка.

— Била је тешка за нас, нарочито после Белорусије, тешког пута, умора… Али, ето, на крају смо се вратили и показали да као тим имамо карактер. Добили смо утакмицу која нам је можда до Келна и најбитнија. Наравно да је свака битна и да сваку морамо да добијемо. Пресрећан сам што смо победили и што се нико није повредио.

Већ у среду фудбалере Црвене звезде чека нови суперлигашки меч, против Радника.

— Позвао бих навијаче да дођу у среду да нас подрже, направе спектакл на Маракани како бисмо наставили победнички низ. Ако смо могли до сада да играмо упркос умору, моћи ћемо и до краја јесени — рекао је Стојковић.

Повезане вести

1 comment

kastiljo нов 26, 2017 at 21:22

Pravo je cudo da se niko nije povredio,uzimajuci u obzir divljacke startove onih manijaka koji su nas vec osakatili pre par meseci.

Reply

Leave a Comment