Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ускоро нови терени иза југа

Добре вести пре свега за све Звездине дечаке, чланове Омладинске школе нашег клуба.

Радови иза јужне трибине стадиона  „Рајко Митић полако се приводе крају. Подсетимо, летос је почела реконструкција свих помоћних терена иза југа, на којима тренирају и своје утакмице играју Звездини дечаци. Такође, у току је и изградња трећег, потпуно новог терена на којем ће своје утакмице играти омладинци нашег клуба, а подлога ће бити сачињена од природне траве.

И док ће се на завршетак изградње новог терена причекати још неко време, обнова постојећих терена приводи се крају. Очекује се да терени буду комплетно завршени и отворени у првој половини децембра.

Извођач радова иза југа је фирма „Lastesaro d.o.o.“ из Београда која је уједно и партнер фирме „Domo Sports Grass“ за регион.

— Радови се налазе у самој завршници. Вештачка трава која ће од сада покривати ове терене је производ фирме „Домоспортс грас“ из Белгије која производи чак осам милиона квадрата траве годишње. Трава је најновије технологије, дебљине влакана 400 микрона, висине шест центиметара. Испуњена је кварцним песком и гуминим гранулатом — рекао је Миодраг Стајић, оснивач фирме „Ластесаро“ и човек под чијим се будним оком изводи реновирање теренâ.

— Површина од 16.500 квадратних метара инсталирана је као једна целина. Пружа одличне перформансе, осећај је веома сличан игрању на природној трави. Цео процес инсталације траве трајао је око три недеље, а као потврда квалитета биће урађен и тест овлашћене ФИФА лабораторије, како бисмо добили највећи сертификат „FIFA quality pro“. Посебно је занимљиво и то што је трава двобојна, и то је својеврсни уникат када су наши простори у питању — открио је Стајић.

Наредног пролећа биће велико задовољство гледати млађе категорије Црвене звезде како играју своје утакмице на потпуно новим теренима, а још и веће задовољство биће самим дечацима који ће моћи да тренирају у одличним условима.

Терени иза јужне трибине нашег стадиона већ су добили рефлекторе, што је још једна велика новина.

Повезане вести

4 comments

Gogi нов 29, 2017 at 07:38

Puna podrska ovoj upravi,treneru i igracima,vidi se da se nesto konacno radi za razliku od onih lelem*da od pre,koji i sada naricu preko medija i spletkare ovu upravu…Imali su sansu nisu je iskoristili dovidjenja…Zvezda ako nastavi ovako kao u prethodnoj i ovoj sezoni za nekoliko godina eto nas bez duga a onda ima da vide svi koji su nam se smejali dok smo bili u najvecoj krizi kako ce gigant da gazi opet kao nekada pre…Pa samo prosle sezone odigrano je 6 utakmica u kv za LS i LE i ove godine 8 utakmica u kv za LE+5 u grupi to je 19 utakmica u nepune 2 sezone i protiv Kelna igramo 20-tu utakmicu uz mogucnost da ako prodjemo uvecamo tu brojku,20 ili vise utakmica u Evropi za 2 sezone ej o tome smo do nedavno mogli da sanjamo…Jos 2-3 ovakve sezone sa po 8-16 utakmica u Evropi po sezoni i koeficijent ima da nam poraste a onda ce da bude druga prica,mnogo nas je ukopalo ono izbacivanje iz Evrope pre nekoliko godina,ono ispadanje u 1 kolu i onih 6 godina kradje crnih sektasa,zato smo se mucili prethodnih godina zbog jako loseg koeficijenta,dobrim igrama prosle i ove godine to se polako menja na bolje,samo jos 2-3 slicne sezone i bice druga prica…

Reply
Нолле Нолле нов 28, 2017 at 15:15

Уложене су озбиљне паре у инфраструктуру и омладинску школу и то је сигурно пун погодак.Такођер бих похвалио довођење Косановића из Војводине чије довођење није мање битно од довођења Милојевића на чело првог тима.

Reply
Jesse Pinkman нов 28, 2017 at 12:44

Bilo bi lepo da se ubace slike I klipovi, da vidimo kako sve to izgleda.

Reply
milos rankovic нов 27, 2017 at 22:39

JESTE DA NEMA VEZE SA OVOM TEMOM AL MORAM DA NAPISEM STA OVAJ BINIC HOCE OD ZVEZDE I TERZICA OD PROSLOSTI SE NEZIVI TACNO JE TAKO SVIRATE PENALE ZA GLODARE PA ONDA KAD NEMA KUD SVIRATE NAMA PROTIV BORCA I RADA JEL SI BINICU PLATIO KARTU NEKAD NA MARAKANI KAD IGRA ZVEZDA U EVROPI POSTO NA NASE UTAKMICE U NASOJ LIGI NEDOLAZIS MALO VAM PARA STO STE UZELI OD UEFE ZA PLASMAN NA SVETSKO PA HOCES OD ZVEZDE MOZES DA DOBIJES ZABRANU DA UDJES NA STADION NISTA DRUGO TI SI ZVEZDAS KO I KOKEZA PRODAO SI DUPE ZA PARE I ZVEZDU IZDAO TO DELIJE NEPRASTAJU TI CES DA KAZNIS ZVEZDU DELIJE AKO KAZNI NAS KLUB DAMU ZABRANIMO DA GLEDA NASE UTAKMICE IZGLEDA DA VAM SMETA JAKA ZVEZDA LOPOVI JEDNI IZ FSS

Reply

Leave a Comment