Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милојевић – Драго нам је због Бранка

Владан Милојевић

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после утакмице са Радником да је победа заслужена.

Тренер Радника истакао је да је други гол пресудио, односно одредио даљи ток меча, а са тиме је сагласан и наш стручњак.

— Сложио бих се са Симом око тока утакмице, и ја мислим да је апсолутно други гол преломио ову утакмицу, постигли смо га у последњим моментима првог дела. Свиђа ми се екипа Радника, говорио сам да су они тим који зна шта хоће, и могу да будем задовољан како су моји играчи приступили и одиграли — рекао је МИлојевић, и осврнуо се на неколико детаља са утакмице.

— Задовољан сам због више ствари. Освежили смо неке фудбалере, некима дали шансу коју су искористили. Гест Пешића који је дозволио Јовичићу да шутира пенал најбоље осликава њихово другарство. Повратак Јовичића је свакако највећи утисак, то је оно што смо сви дуго чекали. Драго нам је што је повреда прошлост и што ће Бранко поново моћи да нам помаже у наредних утакмицама — рекао је Владан Милојевић.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan нов 30, 2017 at 06:02

Bravo Miloje. Terza, Miloju dati blanko ugovor da potpiše, ovakvom igrom i rezultatima uspećemo za kratko vreme da izađemo iz finansijske krize.

Reply

Leave a Comment