Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Јовичић – Хвала свима!

Јовичић повратак

Чекању је дошао крај! Бранко Јовичић се вратио на терен после дуже паузе, и одушевио све присутне на стадиону „Рајко Митић“.

Јовичић је дочекан громогласним аплаузом како навијача, тако и својих саиграча. А ако је неко најдуже чекао, онда је то управо он.

— Утисци су ми дивни! После тешког периода за мене и дугог опоравка, коначно повратак на терен. Много сам срећан што сам постигао првенац у дресу Црвене звезде. Захвалио бих се свима на великој подршци, свима у Звезди, пријатељима и породици, трудићу се да се свима одужим! Једино ја знам кроз шта сам прошао, и гол који сам постигао свима посвећујем. Желим да ме здравље послужи — рекао је Јовичић.

Захвалност је исказао и према Пешићу.

— Пешић ми је један од најбољих пријатеља, и велики је човек са великим фудбалским знањем. То је данас и показао, честитам му на хет-трику, и хвала му што ми је дозволио да шутирам пенал. Честитам и Гобељићу, он је неко ко је задужен за атмосферу, и сви смо били много срећни због његовог првенца. Стално прича да не зна шта ће урадити када постигне првенац, данас се поклопило да обојица то учинимо, диван је осећај.

Остало је још неколико веома важних утакмица, и Јовичић верује да екипа може показати колико вреди.

— Показали смо да вредимо, дошао је крај овог дела првенства када стварно морамо да покажемо шта знамо. Долазе нам неке важне утакмице и сада је тренутак да покажемо колико можемо. Ја сам радио индивидуално веома добро, данас сам се за ових 25 минута осећао добро. Сутра ћу видети да урадим тренинг опоравка, и настављамо да се спремамо за утакмицу са Бачком — рекао је Јовичић.

Повезане вести

Leave a Comment