Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гобељић – Срећнији сам због Бранка

Два првенца у црвено-белом дресу виђена су у данашњој победи Црвене звезде над Радником од 5:0. Први гол за Црвену звезду, и уједно први на мечу, дело је Марка Гобељића.

– Радује ме што смо данас поново показали да свако ко изађе у Звездином дресу даје свој максимум и бори се за грб који носи на грудима. Урадили смо оно што је шеф тражио од нас, победили смо и то је најважније. Изузетно сам срећан што сам постигао први погодак у црвено-белом дресу,овај тренутак сам сањао читав живот, да прославим гол са нашим навијачима на северу. Ипак, морам да истакнем да сам много срећнији због Бранковог првенца, него због свог. Он је изашао из тешке повреде и драго ми је што се на овакав начин вратио – рекао је Гобељић.

Заслуге за Гобељићев гол иду и троструком стрелцу на утакмици Александру Пешићу.

– Нисам се надао лопти у тренутку када је Пешић упутио, мислио сам да ће ићи на Милића. Ипак, Александар ме је сјајно пронашао, лопта ми је дошла тачно на ногу и захваљујем му се још једном. Такође,честитао бих му на новом хет-трику и на томе што заузима водеће место на листи стрелаца Суперлиге. Посветио бих првенац својој породици и пријатељима који су од првог тренутка веровали у мене, који су ми подршка у сваком моменту и који знају колико сам сада срећан. Пре утакмице ми је Бранко Јовичић рекао да дотрчим до њега уколико постигнем гол. Већ тада сам рекао да, уколико заиста дам гол, нећу знати где ћу. Хтео сам да после прославе на северу одем до њега, али није било времена, судија је већ означио наставак меча.

Обе утакмице које је ове полусезонe Звезда играла са Радником завршене су победом наше екипе од 5:0.

– Изгеда да нам Радник заиста одговара као противник. Ипак, није било тако лако на терену , као што би се по крајњем резултату претпоставило. У првом полувремену су имали неколико контри, али на нашу срећу успели смо да сачувамо мрежу и да у одличном расположењу наставимо припреме за мечеве који нам предстоје. Сигурно да нам неће бити лако да играмо на свака три дана, умор нас стиже, али не смемо да мислимо о томе. Већ у суботу нас очекује изузетно тежак меч против Бачке, који морамо подједнако добро да одиграмо као данас, а онда се припремамо за даља искушења – рекао је Гобељић.

Повезане вести

Leave a Comment