Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Пешић – Сви заједно у лепим тренуцима

Наставио је Звездин шпиц Александар Пешић да решета противничке мрезе. Пешић је забележио нови хет-трик на мечу против Радника и осигурао је себи прво место на листи најбољих стрелаца Суперлиге Србије.

– Други хет-трик у Звездином дресу за мене, заиста морам да будем задовољан тиме. На јучерашњој утакмици сам могао из пенала да постигнем и четврти гол и да уђем у историју клуба, али сам сигуран да Бранку више значи што је постигао свој првенац и то баш на првој утакмици након што се вратио после тешке повреде. Зато сам одлучио да му предам лопту и пресрећан сам што је био прецизан са беле тачке. Знам колико му је било тешко у претходном месецима, али поново смо показали колику снагу као екипа имамо. Били смо уз њега када је било најтеже, а и сада смо заједно у лепим тренуцима – рекао је Пешић.

Поред 15 погодака колико је постигао у досадашњем делу сезоне, Пешић је забележио и 11 асистенција.

– То су заиста лепе бројке. Сваком прија када је најбољи у ономе што ради. Мој задатак је и да дајем голове и наравно да ми је много драго што сам први стрелац лиге. Такође, асистенције су ми много битне, ипак је најважније да екипа побеђује и волим када добро упослим своје саиграче. Надам се искрено да ћу до краја поправити и број голова и асистенција и да ћемо наставити да побеђујемо.

Звездин шпиц осврнуо се на утакмицу са Радником, као и на оно што тек очекује његуву екипу у наставку првенства.

– Утакмица није била толико лака на почетку. У другом полувремену смо се разиграли, противник је мало пао физички и кренули су и наши голови. Могао је да буде и убедљивији резултат, али свакако смо презадовољни победом. Већ за три дана очекује нас нова важна утакмица, фокусирани смо на њу. Желимо да наставимо доминацију у домаћем првенству – поручио је Пешић.

Повезане вести

Leave a Comment