Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Опрез! Чувајте се фалсификованих карата

ФК Црвена звезда упозорава и апелује на своје навијаче који планирају да дођу на утакмицу против Келна, да не купују карте за утакмицу од препродаваца, односно преко посредника, нити да наседају на могуће преваре људи који карте нуде преко друштвених мрежа.

На претходној утакмици Лиге Европе коју је Црвена звезда играла на свом стадиону, против лондонског Арсенала, приликом контроле на улазима стадиона откривен је одређен број неисправних улазница, а посебно улазница које су купљене преко интернета, а потом фотокопиране.

Након прикупљених релевантних података и чињеница везаних за ову злоупотребу, покренут је процес подношења адекватних кривичних пријава против лица која су извршила ово кривично дело.

Са тим у вези, за предстојећу утакмицу у којој ће се састати Црвена звезда и Келн, Црвена звезда ће у сарадњи са свим релевантним субјектима укљученим у организацију ове утакмице предузети све потребне мере и радње, како би спречила нову злоупотребу, и то на следећи начин:

1. Биће спровођена ригорозна контрола улазница и то у две фазе и кроз два безбедносна прстена;
2. Надзор над контролом улазница ће вршити припадници МУП-а;
3. Свако лице са неисправном улазницом (што се утврђује посебном методом и употребом посебних уређаја) биће предато полицији, а потом и процесуирано;

Црвена звезда ће учинити све што је у њеној моћи да утакмица протекне у најбољем реду, и да свакоме ко дође буде право задовољство што је присуствовао, надамо се, новом Звездином успеху.

Повезане вести

1 comment

dusan дец 1, 2017 at 23:39

kako da se cuvamo?

Reply

Leave a Comment