Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бачка – Црвена звезда 2:2! Реми против Бачке, у мислима против Келна!

Бачка - Црвена звезда 2:2

Црвена звезда и Бачка поделили су бодове у премијерној утакмици 20.кола Суперлиге у Бачкој Паланци – 2:2. Двоструки стрелац Боаћи.

Видљиво је било од самог старта да је Звезда мислима усмерена на меч против Келна. Искористила је то Бачка, два пута водила, Боаћи је спасавао бод.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић је започео утакмицу у формацији 3-5-2, али је као и на Бановом брду, већ на полувремену променио у 4-4-2 двоструком изменом.

Бачка је од старта показала да нема само дефанзивне амбиције. Брз темпо и висок интезитет првог полувремена, велики број изгледних прилика на обе стране. Звезда је грешила у задњој линији испред свог гола, али и у завршници, испред гола Бачке.

Бачка је претила преко Луковића и Макарића по левој страни. У 11.минуту након грешке Ле Талека, Луковић је асистирао Макарићу, али Савић је био на правом месту. Звезда је узвратила преко Пешића пет минута касније, али је на линији интервенисао Илић. Прва од две добре ситуације за најбољег стрелца Суперлиге у првих четрдесет пет минута.

Луковић и Макарић су били актери нове прилике за домаће у 19.минуту, није био прецизан најистуренији појединац у редовима Бачке.

Уследиле су две велике прилике за Звезду у само неколико секунди, али је Лучић спречио предност лидера. Доналд је прво асистирао Гобељићу, који се одлично убацио, али није успео да савлада Лучића, а затим је у идентичној ситуацији био Срнић испред голмана Бачке, Лучић се поново истакао.

Казна је уследила у следећем, 27.минуту. Неспоразум Стојковића и Кахримана искористио је Мићић, одузео је лопту Стојковићу, асистирао Ђорићу, који прецизним ударцем са двадесет метара погађа Звездину мрежу. Ле Талек није успео да спасе гол.

До краја полувремена по једна одлична прилика на обе стране. У 31.минуту Макарић је покушао да дуплира предност Бачке, Кахриман га је спречио у томе, изашао је и скратио угао. Док у 39.минуту Пешић није успео да донесе изједначење Звезди. Гобељић је спустио лопту главом, Пешић са неколико метара послао лопту преко гола.

На полувремену одмах реагује Владан Милојевић двоструком изменом, Јовичић и Родић су заменили Гобељића и Анђелковића. И одмах су измене донеле и резултат.

У првој прилици у којој се нашао, Боаћи је погодио мрежу противника. У 54.минуту комбинација Срнића и Милића након корнера, Боаћи је стигао до лопте и из другог покушаја проследио у мрежу за изједначење.

Звезда је могла до преокрета и предности у 62.минуту, али Срнић је пропустио нову изгледну прилику. Контранапад Звезде, одличан пас Боаћија, избио је Срнић испред Лучића, који је поново изашао као победник из дуела са декоцентрисаним Срнићем.

У 65.минуту Владан Милојевић је извршио и трећу измену, капитен Ненад Милијаш је заменио Милића. То је могло да буде и кључно на северу Србије.

Бачка је дошла до 2:1 у 77.минуту преко Макарића. Контранапад домаћих је и запоечо Макарић, одлаже до Балабановића, Кахриман брани његов ударац, али се лопта одбија до Луковића на пет метара, Кахриман је поново успео да одбрани, али Макарићев ударац није. Празна мрежа, Макарић прецизан за 2:1.

Звезда је кренула на све или ништа. Исплатило се у 87.минуту. Пешић је фаулиран са леђа, Поповић показао на белу тачку, Боаћи је био сигуран.

Већ у наредном минуту, Милијаш је уздрмао пречку ударцем из окрета, Бачка је имала среће. То је била и последња прилика на утакмици.

Арбитар Поповић је продужио утакмицу за пет минута, који су прошли у изменама тренера Бачке, и задржавањем времена домаће екипе. Звездини играчи нервозни, преспавали су викенд и мислима отпутовали у четвртак.

Остаће Црвена звезда на првом месту, али није успела да надогради неуспех ривала и да повећа стечену залиху од шест бодова предности пред дерби, који ће бити последњи дуел у 2017.години.

Бачкин штит је издржао Звездине налете, а на крају су били у прилици и да отупе оштрице Звездиних стрелаца.

Црвену звезду очекује дуел против Келна, након којег ће се много више знати. У Суперлиги до паузе остали су мечеви против Борца, као и 157. „Вечити дерби“ за крај јесењих представа.

20.коло Супер лиге

 БАЧКА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:2 (1:0)

Бачка Паланка, стадион: „Славко Малетин Вава“.
Гледалаца: 5.000
Судија: Марко Поповић
Жути картони: Варга, Швоња, Живковић (Бачка) – Доналд, Срнић, Родић (Црвена звезда)
Стрелци: 1:0 Ђорић 27.минут, 1:1 Боаћи 54.минут, 2:1 Макарић 78.минут, 2:2 Боаћи (пенал) 87.минут

БАЧКА: Лучић, Спремо, Живковић, Илић, Варга, Швоња, Мићић (95.Клисура), Ђорић, Балабановић, Луковић (92.Чековић), Макарић (87.Ивковић). Тренер: Звездан Милошевић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Стојковић, Савић, Ле Талек, Анђелковић (46.Родић), Гобељић (46.Јовичић), Доналд, Срнић, Милић (65.Милијаш), Пешић, Боаћи. Тренер: Владан Милојевић

ТОК МЕЧА

Прво полувреме

Почиње премијерни дуел 20.кола Суперлиге у Бачкој Паланци. НАПРЕД, ЗВЕЗДО!

Од активног суђења се опрашта Марко Поповић, главни арбитар данашњег сусрета. Њему су поклоне уручили директор ФК Бачка, спортски директор Црвене звезде Митар Мркела, и Дејан Недић, из судијске организације.

5.минут – Два везана корнера домаће екипе на старту, Звездина одбрана на висини задатка. Одмах затим и први корнер за Звезду, нема опасности.

11.минут – Прва прилика на мечу, Бачка је запретила! Грешка Ле Талека у додавању, Луковић је пресекао пас, асистирао Макарићу, али Савић правовремено реагује и блокира његов ударац!

16.минут – Пешић! Прва прилика за Звезду! Дефанзивац Бачке Илић практично на линији блокира Пешићев ударац! Могао је најбољи стрелац Суперлиге да доведе Звезду у вођство у Бачкој Паланци.

19.минут – Макарић у прилици. Савић је погрешио у изношењу лопту, на центаршут Луковића Макарић реагује из прве, али поред гола. Бачка се није определила само да чува свој гол.

25.минут – Гобељић! Одлична асистенција Доналда, Гобељић се сјајно убацио, али Лучић спречава Звезду да дође до предности!

26.минут – Срнић! Лучић поново брани! Идентична ситуација као пре неколико тренутака, овога пута Доналд за Срнића, сам је изашао Срнић испред Лучића, али лоше шутира, Лучић се поново истакао!

27.минут – Гол! 1:0, Ђорић! Неспоразум Стојковића и Кахримана, прецизан је Ђорић, Бачка води!

31.минут – Кахриман брани! Макарић је изашао испред Кахримана, мало је био и укосо, али Кахриман брани!

Отворено прво полувреме, отворена игра у Бачкој Паланци. Неколико изгледних ситуација на обе стране, Бачка је искористила једну грешку Звездине одбране.

39.минут – Пешић, преко гола! Нова прилика за Пешића! Гобељић је главом спустио лопту за Пешића, најбољи стрелац Суперлиге шаље лопту преко гола! Одлична прилика за изједначење!

44.минут – Играо је руком неко од играча Бачке, Анђелковић је наместио лопту. Идеална даљина, али корнер само за Звезду, након којег нема опасности.

Један минут надокнаде у првом полувремену.

Полувреме у Бачкој Паланци, Бачка има минималну предност после првих 45 минута.

Друго полувреме

Почело је друго полувреме у Бачкој Паланци. Одмах реагује Владан Милојевић, двострука измена: Јовичић и Родић су заменили Гобељића и Анђелковића.

54.минут – ГООООООООЛ! 1:1, Ричмонд БОАЋИ! Прву прилику у којој се нашао искористио је Боаћи! Стиже Звезда до изједначења у Бачкој Паланци!

62.минут – Срниииић! Поново је у прилици Срнић, али поново не користи изгледну прилику Славољуб Срнић! Могла је Звезда до преокрета и предности.

Трећа измена, последња на данашњем мечу Милојевића: капитен Милијаш уместо Милића.

74.минут – Прилика за Бачку, за стрелца гола! Ђорић је неометан шутирао, али Ле Талек га је изблокирао, срећом.

78.минут – Гол! 2:1, Макарић! Из трећег пута Бачка стиже до предности! Прво је покушао Ђорић, Кахриман одбранио, затим Луковић имао зицер, Кахриман поново брани, али Макарић је из трећег пута био успешан.

Пенал за Звезду! Пешић је фаулиран са леђа!

87.минут – ГООООООЛ! 2:2, Ричмонд БОАЋИ! Сигуран са беле тачке Боаћи, поново двоструки стрелац у Бачкој Паланци! 14. гол у Суперлиги!

88.минут – Милијаш, пречка! Из окрета је шутирао капитен, али пречка се испречила између Звезде и преокрета.

Пет минута надокнаде у Бачкој Паланци.

Време пролази у тактичким изменама тренера Бачке и задржавању времена домаћих играча.

Крај у Бачкој Паланци, 2:2! Други реми Црвене звезде у сезони!

 

 

Повезане вести

36 comments

Goran дец 3, 2017 at 16:14

Odigrali smo nereseno i ne treba sada vise kukati. Sinoc je falilo dosta igraca Borjan,Babic,Kanga,povredjeni Krsticic i Radonjic,Rodic i Jovicic nisu igrali od pocetka jos su roviti od povreda…to je 7 igraca…Kada svi oni budu uskoro igrali uz Le Taleka,Donalda,Boacija,Stojkovica,Pesica,Gobeljica,Savica pregazicemo sve ostale u ligi do kraja…Momci imaju samo po 2 poraza u sva 3 takmicenja u do sada 35 odigranih utakmica…Ocigledno je da se juri prolazak u Evropi,prolece u Evropi bi donelo dosta toga bolji koeficijent za naredne kvalifikacije,jos vise love,mozda i kojeg novog sponzora,igraci bi se dobro prodali jer bi im cena jos porasla,dug bi se smanjio itd…Znaci sve ce da daju da pobede i prodju dalje a ako slucajno ne uspemo i do sada su puno ucinili,u prvenstvu imamo jos uvek +5 bodova (uz utakmicu vise),najbolji tim u ligi,najduzu klupu i zavisimo samo od sebe…Pobedom u sledecem derbiju bi resili dosta toga,remijem bi ostali u boljem polozaju i u plej ofu bi igrali derbi kuci (pod uslovom da dobijemo sve do plej ofa),cak i u slucaju ne dao Bog poraza u sledecem derbiju niko ne garantuje grobljancima da ce da dobiju svih 18 preostalih do kraja ukljucujuci i taj zadnji derbi u plej ofu jer i oni imaju nekoliko povredjenih igraca i igraju lose…Znaci ja verujem da mozemo do titule na koju ce se posle Kelna (bez obzira na ishod tog mece) nasi igraci naostriti kao nikad,sve ostalo kup i pobede u derbijima bi bili ekstra bonusi,samo korak po korak…Podrska igracima,treneru i upravi…

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga дец 3, 2017 at 10:42

Многи говоре да смо нешто изгубили? Заблуда је то. Ми смо добили. Заправо, једва смо извукли бод и то пеналом који није постојао. А само пар минута нас је делило од пораза. Милојевић лебди у ваздуху. Које играче одмара и од чега? Све у свему – добро смо прошли. Срнић, Милијаш, Милић итд су велике заблуде Зезде.

Reply
rene artoa дец 3, 2017 at 02:59

Ljudi sta vam je u ovoj nasoj ligi kad izgubi neki bod Zvezda i „oni“ tamo odmah katastrofa ja bih voleo da imamo vise ovakvih protivnika koji pokazuju zube bilo bi bolje za nas fudbal, bili bi konkurentniji u evropi a ne samo nekad ko ove godine i boze moj nekad se desi slabiji dan. Neko kaze da Donalda pokrece saigrac pa naravno ovo je kolektivni sport a nije tenis pa reket u ruke i udri ne zavisis od drugog, ovde ako jedan sraf nije stegnut masina ne radi dobro. U cetvrtak na POBEDUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Reply
РУК дец 2, 2017 at 23:13

У сезони 1990/91, и пре и после Барија, а тадашња домаћа лига је била међу најјачим у Европи, сваку утакмицу је почињао тим: Стојановић, Радиновић, Маровић, Најдоски, Белодедић, Шабанаџовић, Бинић, Савићевић, Панчев, Просинечки и Михајловић…од чега овај одмара играче? Па за ових 5 месеци ниједан играч нема 15 целих утакмица у ногама!? Канга не игра две утакмице а треба да игра против Келна!? Од чега је уморан Борјан? Зашто данас није играо тим који ће играти у четвртак!? Милојевић је, несумњиво, талетован тренер, али је мало полетео…

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 2, 2017 at 23:58

tako je..lepo si rekao..oni primaju dobre pare to mu je posao..sta treba da kaze rudar koji sidje u jamu i ne zna da li ce ziv izaci i primi platu 300€ i radi svaki dan nikad ne odmara..poceo miloje da izigrava murinja sa tumbanjem ekipe..ja ga podrzavam i sjajan je trener ali ovo je nedopustivo da gubimo titule zbog ekipa koje su diletantske

Reply
Hadži Dragan дец 3, 2017 at 09:38

Nećemo izgubiti titulu,ne može se svaka pobediti.Bolje sada opomena pred Keln i dok još imamo bodovnu zalihu nego kasnije.Valjda mu je ovo za nauk.Gde samo izvuče iz naftalina Anđelkovića i Kahrimana da mi je znati.O Srniću neću da trošim reči,on nema mesta ni u Bežaniji.

Reply
Hadži Dragan дец 2, 2017 at 21:42

Da li ste završile narikače? Igrali smo nerešeno pa šta? Da li se mogu sve utakmice pobediti? Sve stručnjaci,moj do moga,gledaoci iz fotelja! Napred Miloje,napred igrači,do pobede protiv Kelna.

Reply
Dragan дец 2, 2017 at 17:12

Neverovatno, ali istinito: bez onog polupsihopate Kange mi ne mozemo da pobedimo ni Backu koja ce verovatno ispasti uz lige!!! I kad je van forme, mi bez njega ofanzivno, ne mozemo nista da odigramo!!!!Auuuu….

Reply
Darko дец 2, 2017 at 17:06

Smatram da je trener Milojevic najzasluzniji za uspehe, ali i najodgovorniji za gubitke bodova protiv Napretka i Backe!!! Opet pretumban tim, totalno psiholoski i takticki nepripremljena ekipa za utakmicu i to je sve tako neozbiljno. Ovo danas, protiv tima koji se bori za opstanak, MORALI smo da dobijemo na suvi kvalitet i rutinu!!! Zasto nismo izvukli pouku iz utakmice sa Napretkom!!?? Jako neozbiljno!!!

Reply
zvezdan дец 2, 2017 at 16:37

продаја милића,срнића,гобељића,рачића,анђелковића ,кархимана и ађића и довести четри права појачања.

Reply
zvezdan дец 2, 2017 at 16:35

само да се не понови с келном као са лудгорецом ,од те је утамице испоставиће се зависила цијела прошла сезона.бачка ће сигурно наредну изгубити ,али шта то вриједи када је нама узела заслужена два бода,а могла и сва три.немамо крилне играче.треба по један и с десна и с лијева и играч средине офанзицвни који није далеко од противничког гола.канга је добар али противници га лако удаље на остојање са којег је част изузетцима безопасан по гол

Reply
Боки ултрас дец 2, 2017 at 16:01

Питам сад већ озбиљно. Која је сврха стављања Срнића у поставу? Дечко нема никакав учинак на терену. О себичлуку у првом полувремену нећу ни да говорим. Сад се види колику сигурност у одбрани даје Борјан. Сваки пут када Милоје експеримензише са формацијом ми имамо озбиљан проблем. Надам се да ћемо против Келна бити прави.

Reply
Estrella Roja дец 2, 2017 at 15:30

Dosta je pohvala dobio s moje strane trener Milojević, možda i zbog toga što nisam mnogo očekivao od njegovog dolaska i zato što mi je bilo krivo zbog Boškove smene. Tokom sezone pokazao je da je najveće pojačanje Zvezde pre svih igrača, međutim, danas je zaslužio samo kritike i isključivi je krivac što smo od Kertesovih sugrađana, grupe građana skoro bili poraženi. Za igranje fudbala vam je neophodan igrač koji ima fudbalsko znanje, koje nije samo fanatična borbenost i dekadentnost. Takav igrač je Kanga, a takav će biti i mali Ilić ako već to nije sada. Milić, Srnić nisu igrači za Zvezdu, mogu da pomognu u izvesnoj taktičkoj varijanti, kao i Gobeljić. O Anđelku, Milijašu bolje da ih ne pominjem. Kastiljo je na moj komentar o oprezu pred Kelnom, napisao nije valjda da se plašimo drugog tima Kelna, nadam se da posle ove utakmice sa grupom građana iz Kertesove palanke svi moramo da se spustimo na zemlju i da realnije sagledamo mnoge slabosti u timu koje bi, nadam se da neće, mogle da isplivaju i u četvrtak. Uzgred, stavio sam na tiketu Zvezdu kao pojačanje na kvoti 1,20…ne znam da li je ovo sve čisto ali današnji gubitak dva boda je više nego interesantan fenomen.

Reply
Loki дец 2, 2017 at 15:51

Ispada da bez iritantnog Kange mi ne mozemo ni protiv 12-to plasirane Backe da sklepamo 3 ozbiljnije akcije!!! Uzasna činjrnica! A o Milicu, koji uvek zavrsi s krvavim kolenima, je li, i koji za godinu i po dana igranja u Zvezdi da 1 gol i ucestvovao( ne namestio, nego Učestvovao!) u postizanju jos 1 gola, a koji ne ume dva dupla pasa da odigra i koji ne bi verovatno i u Hajduku sa Liona igrao u prvih 11…ne treba trositi reci. Jeste borbenost bitna, ali Milic te za nijansu bolji Gobeljic i za dve nijanse bolji Srnic…NISU igraci za Zvezdu!

Reply
kastiljo дец 2, 2017 at 16:50

Cinjenica, uzasna utakmica naseg tima + nadljudski napori i zelja fudbalera Backe = rezultat danasnje utakmice… Ono sa cim se apsolutno slazem sto se teksta gore tice je da se videlo koliko su igraci glavama bili na utakmici s kelnom na punoj marakani,na momente se cak stedeci od potencijalnih povreda…Da ne pricamo u vecitoj boljki uzasnih terena,dimenzija jos malo pa za mali fudbal…Sto se Kelna tice,mislim da ce to biti najbolja partija nase ekipe ove sezone i gotovo sam uveren u,bez preterivanja,rutinsku pobedu.
Sa Srnicem mora nesto pod hitno da se resi,covek je u prethodne 3 utakmice promasio preko 10 stopostotnih sansi od kojih je barem 7 morao da pretvori u gol i izbije na vrh liste strelaca…Defintivno fale Kanga i Radonjic,na momente ovaj drugi mozda cak i vise,to se videlo i protiv Bate a i danas,Milic ne moze da pretrci nikoga,nema dribling,nista osim dobre defanzive i velikog pozrtvovanja.

Reply
RaPe Delija дец 3, 2017 at 02:52

Uuuu covece pretera ga, slazem se da je Srnic bio los danas, uostalom on je poznat po tome da nema zavrsnicu i dribling, ali da bas nije igrac za Zvezdu ne bih rekao, moze on biti koristan u taktickim varijantama. Andjelkovic isto los, nema vise snage, on je za penziju. Ali Milijas je bio odlican,kad je on usao mi smo poceli da igramo fudbal, povezao covek koliko toliko vezni red i napadace….

Reply
LA[K]I дец 2, 2017 at 15:28

Backa je zasluzila sva tri boda zbog pristupa i hvala joj na tome. Jako dobra priprema pred mec veka! Protiv ofanzivnog rivala smo mogli da vidimo gde nam je odbrana, gde nam je sredina terena i gde nam je napad. I vise nego jasno je da su odbrambeni igraci potcenili rivala i pustili njihove napadace da se setaju po nasoj polovini. Primer su i prvi i drugi gol Backe. Ponovo se potvrdilo da Donald zavisi od saigraca na sredini. Vrlo mlaka partija od njega. Za Srnica necu da trosim reci. Hvala mu za odlicne kvalifikacije koje je odradio i zelim mu da na zimu nadje dobar inostrani angazman bar kao Petkovic. Danas je pokazao NISTA, pa i manje od toga. Crna rupa ove ekipe! Velika je tragedija sto Milosevic nije registrovan za jesenji deo sezone da bi Andjelkovic mogao da igra. Bratski savet Andjelku je da na leto kaze zbogom fudbalu kao i njegov kum. Iskreno se nadam da je Miloje dobro proverio tim pred Keln i da ce znati kako da postavi tim u tom mecu.

Reply
Dragan дец 2, 2017 at 17:22

Ja za Donalda to pisem vec godinu dana…On jako zavisi od saigraca…Dok je bio sa Grujicem briljirao je….kad je Gruja otisao, Donald je licio na pogubljenog psa-lutalicu sve dok se nije upario sa Kristicicem…I dovoljno da jednu utakmicu ne igra Jovicic i Donald ne moze da se sastavi ni protiv jedne Bačke!!!?? Jako cudno…A mozda je Donald u nasim navijačkim očima precenjen…

Reply
LA[K]I дец 2, 2017 at 19:09

To koliko njega pokrece saigrac nisam ni mogao da zamislim dok nismo u LE usli. Tek sam tu video koliko je covek beskoristan kada nema pomoc saigraca. Da li je precenjen to je za diskusiju. Ako mu nadjemo partnera jednim udarcem ubijamo dve muve, ako partnera nema onda moramo da trazimo dva zadnja vezna, jer on sam ili sa pogresnim partnerom (Le Talek) nema nikakvu funkciju na terenu (primer danasnji mec). Svakako ja na prolece u Zvezdi vidim tandem Jovicic-Krsticic, a Donald ako dobije ozbiljnu ponudu moze da ide i treba da ide, a mi mesta da pravimo za mladje igrace koji kidaju u omladinskom pogonu!

Reply
Kalderon дец 2, 2017 at 15:22

Ma nije dzaba Miloje odmarao igrace, teren livada a ovi se napalili kao besni nisam video ovoliko faulova u zivotu. Daj boze da se niko nije povredio.Ko samo dozvoljava da se igra u onakvim oborima, pa onde ako izletis van terena ubi redara.Mnogo promasenih zicera je dokaz da nismo bili glavom u utakmici.Ko zna zasto je ovo dobro.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 2, 2017 at 15:18

srnic=radicevic….milic isto..ja lepo pricam odavno da mi sa srnicem uvek igramo sa 10 igraca…ma katastrofa od igraca..inace ovo je izgubio miloje sa svojim glupiranjem

Reply
nele дец 2, 2017 at 15:18

A gde su Borjan i Kanga, tako bitni graci?! Ovakav sastav mi lici na pomalo neozbiljan Milojevicev pristup, na malim utakmicama se gubi ili dibija titula, ovde je morao ozbiljan pristup i sastav kao sto ce biti i protiv Kelna! Valjda je sada naucio tu lekciju i Zvezdin trener za ubuduce, dok jos nije alarmantno.

Reply
Bata дец 2, 2017 at 15:17

Naslabija pertija Zvezde u sezoni , pemet u glavu protiv Kelna .

Reply
zvezdan дец 2, 2017 at 15:00

под ,,обавезно,, ставити тројац кахриман ,анђелковић рачић против келна

Reply
dusan дец 2, 2017 at 14:59

andjelkovic i kahriman ne razumem. srnic napadac ne moze NIKADA da resi jedan na jedan

Reply
zvezdan дец 2, 2017 at 14:56

нама није довољан један канга .ми морамо имати ђуричића и још једног играча странца средине терена

Reply
zvezdan дец 2, 2017 at 14:55

5 бодова изгубили безвезе.овако се губи титула.нисмо толико јаки колико мислимо.не игра нам три играча и одмах проблем .милојева грешка је огромна.сад ће гробари побиједити војводино и и смањити на четри бода

Reply
josf дец 2, 2017 at 14:46

srnic i pesic nisu za startere,o andjelku da nepricam.ovde se gube titule,za koga se tumba sastav nije mi jasno.pozz.mkd

Reply
Dally дец 2, 2017 at 14:45

G.Milojeviću, po prvi put kritike na Vaš račun. Isto kao u Kruševcu,mi ne možemo bez Kange. Milijaš je morao bar jedno poluvreme a ne 20 minuta. I još nešto,koliko smo čekali da Ruiz konačno ode iz Zvezde, to isto želim i za Srnića!Čovek ne ume da centrira, ne ume ni korner da izvede ali zato promašuje nemoguće. Nadam se ,kada se oporaviRadonjić. da će Srnić na klupu za duži period!!!

Reply
RaPe Delija дец 3, 2017 at 02:55

Delim misljenje, pa mi smo odmah zaigrali bolje kad usao Milijas, povezao redove i to vec lici na nesto. Greska Milojevica je bila sto nije ubacio Milijasa umesto Jovicica na poluvremenu, jer se vidi da Jovicic nije maks spreman jos uvek.

Reply
Djole/Jagodina дец 2, 2017 at 14:20

Srnic je najneinteligentniji igrac u Zvezdi ikada.Ne znam sto ga toliko uzdizu ali njega svaki igrac cita ko bukvar da je to vise strasno

Reply
Estrella Roja дец 2, 2017 at 15:35

To je stoprocentna istina, samo kad bi i trener to shvatio.

Reply
Djole/Jagodina дец 2, 2017 at 15:59

Ma shvata to trener ali racunaju da ce ga prodati na prevaru nekome.Ali nije mi jasno zasto on ne radi na sebi ipak je on profesionalac pred kojim je karijera.Da li on analizira svoju igru,da li pokusava da promeni nesto na sebi pa on bre nije napredovao od kad je dosa.Ima pravolinijski driblin gurni loptu i trci nema dinamike nema promenu ritma telefonira kod svakog pasa.Pa decko uzmi radi na sebi bre sta je sa tobom,ostani posle treninga i vezbaj dribling i pas pa kad moze Ronaldo da ostaje i trenira ostani i ti

Reply
nesadelija nd дец 2, 2017 at 13:58

milojevicu na sta ovo lici sta igra andjelkoviv kahriman ludilo la telek katastrofa kome cuvas igrace pa ovde se gube titule keln i ako prodjes ispadas odmah posle a seti se vozdovca i odmaranaj kange i ostalih ako danas ne osvojimo sva tri boda pusenje mozes sve strance prodati borjan je pola tima odakle iskopa ovog mrtvog kahrimana pa supic je lav jasin za ovog

Reply
Otpisani101 дец 2, 2017 at 13:56

Uzas…najgore poluvreme u eri milojevica…ni napad a ni odbrana…igra katastrofa…

Reply
Dally дец 2, 2017 at 13:41

Pa na šta ovo liči, Bačka nas je nadigrala u prvom poluvremenu
a Pešić,Milić, Boaći,Anđelković,Srnić ne postoje na terenu! Šta ovaj Srnić može da promaši pa to je strašno, i odmah posle toga gol za Bačku. Klupa Srniću. klupa za rezerve!!!

Reply

Leave a Comment