Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Реал „архивиран“, стиже Игокеа

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 21 сат екипу Игокее у последњој утакмици 10. кола АБА лиге (21 сат, дворана Александар Николић).

О предстојећем мечу говоре тренер Душан Алимпијевић и првотимац Немања Дангубић.

Црвено-бели нису имали много времена да среде утиске након подвига у Мадриду, јер их у понедељак очекује врло квалитетан противник, и тежак меч против екипе која већ годинама има препознатљиву игру и састав са пуно искусних играча.

Након одласка Рајта, брзо су ангажовали новог доброг странца и тиме на још један начин показали да су им амбиције да се нађу међу четири најбоље екипе у лиги. Гаје препознатљив стил игре већ годинама, ту је изузетан и врло искусан стручњак тренер Драган Бајић, имају у свом саставу играче који годинама играју ову лигу и све то указује да ћемо морати да одиграмо врло квалитетну утакмицу и да будемо на свом нивоу и максимално опрезни. Победа над Реалом је већ стављена у други план, јер желимо да наставимо са победама, а да направимо најбољу увертиру за ЕФЕС у Београду. Са друге стране, не заборављамо шта је наш приоритет, а то је АБА лига. Позивам навијаче да дођу и пруже нам подршку у овој важној утакмици – рекао је пред овај меч тренер црвено-белих Душан Алимпијевић.

Првотимац Немања Дангубић одиграо је врло значајну улогу у победи и Мадриду, а пред долазак Игокее, која је знала у прошлости да изненади Црвену звезду у Београду, позива на максималан опрез.

Очекује нас тешка утакмица са Игокеом, врло искусном екипом и што је најважније вро квалитетном. Нема опуштања након Мадрида јер се ради о тиму који може да казни свакога у лиги са таквим приступом! Утакмица са Реалом је већ „архивирана“ и рекли смо више пута да је АБА лига наш циљ. Желимо да наставимо са добрим играма, а овом приликом желим да позовем навијаче да дођу и пруже нам подршку, јер нам је она врло важна – рекао је Немања Дангубић.

Карте за овај меч пуштене су током викенда у продају у пословницама „Евентима“ по стандрадним ценама када је АБА лига у питању, а такође и на дан утакмице на благајнама хале. Меч у дворани „Александар Николић“ игра се у 21:00.

Повезане вести

4 comments

josif дец 4, 2017 at 11:07

Jel mi neko moze reci gde se igra protiv Efesa jel Arena ili Pionir.Pozz.MKd

Reply
Goran дец 4, 2017 at 16:47

Pricalo se da se vracamo u Pionir za sve utakmice do kraja sezone u EL,ali onda se pisalo da zbog tenisa igramo protiv Efesa u Vrscu…https://www.google.com.au/search?q=zvezda+protiv+efesa+u+pioniru&oq=zvezda+protiv+efesa+u+pioniru&aqs=chrome..69i57.9847j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Reply
Boris дец 4, 2017 at 17:07

Hala Pionir.

Reply
dusan дец 4, 2017 at 00:57

SAMO ROKAJ

Reply

Leave a Comment