Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометаши поражени у Суботици

Рукометаши Црвене звезде поражени су у 10.колу Суперлиге у Суботици од Спартака 30:27.

Нису успели црвено-бели да прекину негативан низ и у Суперлиги и у дворани „Дудова шума“ у Суботици. Спартак је био концентрисанија екипа и успевао је да казни пад у игри Звездиних рукометаша.

Вратили су се у тим капитен Дејан Бабић и Ненад Мандић, Бугариновић и Пешић нису могли да помогну екипи, док се Шотић још увек није опоравио од повреде колена.

Прво полувреме је прошло у изједначеној игри, све до 29.минута смо гледали гол за гол, ниједна екипа није успевала да се резултатски одлепи и створи залиху за наставак игре. Спартак је до предности дошао головима бивших Звездиних играча Слободана Дмитрића и Уроша Радосављевића и отипао на одмор између полувремена са резултатом 15:13.

У редовима Спартака наступа шест бивших Зевздиних играча, од којих су два на позајмици- Гачевић и Леовац, а уз њих браћа Станко и Слободан Дмитрић, Урош Радосављевић и Марко Пернар.

У наставку, велика борба. Суботичани су дошли до три гола предности у 34.минуту (17:14), а затим је у наредних шест минута Црвена звезда у потпуности преокренула резултат и повела 19:21. Нико тада није наслућивао велики пад у игри, који је Спартак искористио, направио серију 4:0, постигао два гола са два играча мање и повео 24:22. Испоставило се да су то били пресудни моменти. Није Звезда успела да се врати у меч, Спартак је одржавао предност и голом најефикаснијег појединца сусрета Марка Перовића славио 30:27.

Матичић је стрелац 8 голова, Љубојевић је постигао 5.

Звезда у наредном колу дочекује Обилић у „Шумицама“.

СпартакЦрвена звезда 30:27 (15:13)

Суботица, дворана: „Дудова шума“. Гледалаца: 600. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Спартак 5 (5), Црвена звезда 5 (3). Искључења: Спартак 12, Црвена звезда 6 минута.

СПАРТАК: Станко Дмитрић, Пеић Тукуљац, Слободан Дмитрић 2, Пернар 2, Перовић 8, Гачевић 2, Микић, Потпара 4, Којадиновић, Арђелан, Радисављевић 5, Леовац, Стефановић, Петровић 4, Куртеш 3, Абаџић. Тренер: Славиша Лаковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Радисављевић, Мошић 3, Бабић 1, Љубојевић 5, Палевић 1, Пешић, Љубеновић, Бугариновић, Милосављевић 2, Пејчиновић, Матичић 8 (3), Мандић 2, Д.Бабић 3, Кљајић 1, Зејак 1. Тренер: Ненад Перуничић

Повезане вести

Leave a Comment