Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновије

Дерби у полуфиналу Купа!

„Вечити дерби“ ће одлучити о финалисти Купа Србије у ватерполу на Финалном турниру који се одржава у Бечеју.

Тако је одлучио жреб који је одржан данас у просторија Ватерполо савеза Србије. „Вечити ривали“ ће одмерити снаге у полуфиналу 16.децембра. Други полуфинални пар чине Шабац и Наис.

Ф4 Купа Србије одиграће се 16. и 17.децембра у Бечеју, на базену СЦ „Ђорђе Предин Баџа“. Сав приход од продатих улазница биће прослеђен за помоћ бившој репрезентативки Настасји Недимовић.

Некадашња репрезентативка Србије Настасја Недимовић болује од рака коштане сржи. А ово су могућности како можете и Ви да јој помогнете.

Број на који можете помоћи је: 115-0381600674042-32 (Теленор банка).

За уплате из иностанства SWIFT код је ААААРСБГ, а рачун РС3511503816006740423 (Теленор банка).

Повезане вести

1 comment

albaker дец 5, 2017 at 02:09

Мој супруг и ја смо имали врло лошу кредитну наду када смо били дубоко у финансијске правнике у којој мјери смо се пријавили за банкрот, имали смо мало или никаквог новца да пошаљемо кћерку Емили на колеџ који нисмо могли себи приуштити. Ми контролишемо кредите за плаћање (компаније за кредитирање), који су помогли људима као што су нас, промене хипотеке. Свака компанија којој смо ступили у контакт желели смо претходну накнаду од 1.000 до 2.000 долара коју нисмо могли приуштити. Зато што смо мислили да немамо наде да изаберемо да продајемо или изгубимо свој дом затворењем. Онда сам наишао на локални часопис и насловница је била Кредитна корпорација. Три главна корака; 1. Поднесите електронску пријаву. Е-маил: албакерлоанфирм@гмаил.цом 2. Обезбедите исправна средства за идентификацију да ли ваш грађанин има личну карту или возачку дозволу и податке о вашем банковном рачуну. 3. Кредит се обрађује, одобрава и преноси. Дуга прича је скраћена, помогли су да добију кредит по фиксној стопи од 4% и модификован ревидираним исплатама. Дали су и њиховим ћеркама студентски зајам да заврше пуну плату моје колеџе. Радили смо са Лассоновим зајмом, који нас је упозорио на напредак читавог света. урадио је све папире, телефонске позиве итд. Све су то урадили и ми смо добили кредит који прихватамо. Када се сложим са условима кредита и подносим детаље моје банке, платио сам приступачну цену за ове услуге. Не би смо могли да је постанемо једноставнији и приступачни, као што је то био њихов процес трансформације са нашим знањем. Нисам имао времена да вам захвалим, зато хвала! Нисам могла питати бољи тим. У току сам рефинансирање. Најбоље за вас, премјештање хипотеке Ако имате проблем попут нас, контактирајте корпорацију за поравнање кредита. Они могу да раде. С поштовањем, Тимоти и Марија Усвојена 22. новембра 2017. године у Колумбусу, Џорџија

Reply

Leave a Comment