ФК Црвена звезда уочи утакмице шестог кола Лиге УЕФА у којој се у четвртак, 7. децембра састају Црвена звезда и Келн, обавештава јавност о следећим стварима:

Капије стадиона отвориће се у 18.00 часова, три сата пре почетка утакмице, те молимо посетиоце да дођу на време како би избегли непотребне гужве и задржавања на улазима стадиона, Такође из безбедносних разлога, капије стадиона затвориће се пола сата пре почетка утакмице, стога је неопходно да се на стадион дође раније.

Прочитајте још  И Јадран славио на Дорћолу

Лицима под дејством алкохола неће бити дозвољен улаз, а контрола улазница ће се вршити у две етапе, тј. кроз два безбедносна прстена. Апелујемо на све посетилоце да не набављају улазнице од препродаваца, јер ће свако лице са неисправном картом бити враћено, а потом и процесуирано од стране надлежних органа. Сви који су карте купили на благајна стадиона „Рајко Митић“, или путем интернета на сајту iticket.rs, имају исправне карте. Уколико карте нису купљење директно већ преко посредника, постоји шанса да се ради о фалсификату.

Прочитајте још  Спектакуларан испраћај на Енфилд

Смештај гостујућих навијача предвиђен је на јужној трибини, улаз на капију 24 (сектори 6,7 и 8).

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о