ФК Црвена звезда уочи утакмице шестог кола Лиге УЕФА у којој се у четвртак, 7. децембра састају Црвена звезда и Келн, обавештава јавност о следећим стварима:

Капије стадиона отвориће се у 18.00 часова, три сата пре почетка утакмице, те молимо посетиоце да дођу на време како би избегли непотребне гужве и задржавања на улазима стадиона, Такође из безбедносних разлога, капије стадиона затвориће се пола сата пре почетка утакмице, стога је неопходно да се на стадион дође раније.

Прочитајте још  Милијаш стигао Миловановића, Доналд други странац у клубу 100

Лицима под дејством алкохола неће бити дозвољен улаз, а контрола улазница ће се вршити у две етапе, тј. кроз два безбедносна прстена. Апелујемо на све посетилоце да не набављају улазнице од препродаваца, јер ће свако лице са неисправном картом бити враћено, а потом и процесуирано од стране надлежних органа. Сви који су карте купили на благајна стадиона „Рајко Митић“, или путем интернета на сајту iticket.rs, имају исправне карте. Уколико карте нису купљење директно већ преко посредника, постоји шанса да се ради о фалсификату.

Прочитајте још  Одбојкаши дочекују Нишлије

Смештај гостујућих навијача предвиђен је на јужној трибини, улаз на капију 24 (сектори 6,7 и 8).

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

Обавести ме о
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
wpDiscuz