Наши фудбалери су уочи јутарњег тренинга имали посебно важне госте који су дошли лепим поводом. Чланови паратеквондо репрезентације Србије поздравили су наше првотимце и пожелели им много среће на предстојећем европском мечу са Келном.

Екипа Црвене звезде угостила је наше најбоље паратеквондисте који нижу успехе и донесе медаље за нашу земљу са великих европских и светских такмичења. Храбри и успешни спортисти, велики навијачи Црвене звезде, уживали су у разговору са нашим првотимцима и сложно истакли да се надају да ће њима, као и милионима навијача, наши фудбалери у четвртак донети неизмерну радост.

Прочитајте још  Милојевић пред дерби: "Играмо као да сутра почиње првенство"

Занимљиво је то да ће се истог дана, у четвртк, паратеквондо репрезентација Србије надметати на Европском првенству у Бугарској. Софија ће угостити најбоље паратеквондисте, а наши фудбалери изразили су жељу да се сви наши репрезентативци врате са златним одличјима.

– Чланови наше репрезентације бележе одличне резултате и као награду након претходног великог такмичења обећали смо да ћемо организовати посету Црвеној звезди, то је била њихова велика жеља. Заиста су пресрећни што су данас овде. Ствари су се тако поклопиле да је четвртак велики дан за нас, једни другима смо пожелели много среће и успеха. Наши паратеквондисти су заиста изузетно храбри момци, велики борци и за њих је велика ствар што су обишли наш највећи клуб – рекао је Миодраг Пешић, председник Паратеквондо савеза Србије.

Прочитајте још  Прва Звездина победа против Бајерна

Овом посетом, наш клуб дао је и допринос Међународном дану особа са инвалидитетом који је обележен у недељу, 3. децембра, али због обавезног одмора наши играчи нису били у прилици да то ураде тада.

Фк Црвена звезда жели много среће нашој паратеквондо репрезентацији Србије на Европском првенству у Софији.

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

Обавести ме о
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
wpDiscuz