Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојковић: Да славимо пред пуном Мараканом

Пред последњи меч у групној фази Лиге Европе који фудбалери Црвене звезде играју са немачким Келном наш десни бек Филип Стојковић истакао је да је његова екипа силно мотивисана и спремна да сутра увече обрадује навијаче на препуној Маракани.

Очекује нас пре свега физички веома захтевна утакмица. Знамо да је против немачких екипа то један од главних фактора који одлучује победника. Радује ме то што смо спремни да дамо и више од 100% на терену, и мислим да ће тај сегмент највише одлучивати. Знамо да је Келн озбиљна екипа, имају својих проблема али то остављамо њима. Ми идемо ка томе да се одлично припремимо, дамо све од себе, и да на крају са препуном Мараканом славимо после утакмице – рекао је Стојковић.

Звездин десни бек верује да његова екипа има одговор на чврсту и дисциплиновану игру немачке екипе.

Мислим да је њихова карактеристика директан, брз фудбал, али верујем да можемо да им одговоримо нашим начином игре. Ако остваримо план да им парирамо на томе, мислим да можемо да дођемо до позитивног резултата.

Стојковић очекује да препуне трибуне нашег стадиона буду додатан подстрек Црвеној звезди.

Из утакмице у утакмицу смо давали додатно мотив Звездашима да дођу на стадион да нас подрже, и ево у, да кажем, финалној утакмици ћемо напунити стадион, тражи се карта више и то је успех свих нас у клубу. Биће тешко, али као и до сада, на нама је да се припремимо и да дамо све од себе, а што се тиче детаља то ће нам шеф објаснити – поручио је Стојковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

milos rankovic дец 7, 2017 at 16:37

VREME JE ZA POKRET ZVEZDO SRECNO BOG I DELIJE SU SA VAMA A OVOJ BAGRI IZ NEMACKE STO SE PRAVE PAMETNI VIDECETE STA SU NAVIJACI DELIJE MORAMO SVI DA PEVAMO DA GRMI I ZAPAMTITE JEDNO DACEMO IM VISE OD CETRI GOLA

Reply
rene artoa дец 7, 2017 at 12:28

Tacan rezultat 4 0 jedan od strelaca Vujadin Savic!!!!!!!!!!!!

Reply
Red White Red дец 7, 2017 at 09:32

Ajmo Žule! Borbeno i bez predaha kao uvek kod tebe! protiv Krasnodara ste uradili nešto! Sada za koeficijent i navijače!

Reply

Leave a Comment