Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Познати парови полуфинала Купа Србије

Лајковац домаћин финала Купа

Одбојкашица Црвене звезде Ана Бјелица и Алекса Брђовић, репрезентативци Србије, одредили су у Старој Пазови парове полуфинала 52. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица и 53. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша.

Одбојкашице Црвене звезде играће против Јединства из Старе Пазове, док ће одбојкаши играти против крагујевачког Радничког. Систем такмичења у Купу Србије је промењен, тако да се више неће играти завршни турнири, већ ће се играти две утакмице у полуфиналу.

У конкуренцији одбојкашица, у првим мечевима, 26. децембра, играће Јединство (Стара Пазова) – Црвена звезда и Железничар (Лајковац) – Визура (Рума), а у конкуренцији одбојкаша Нови Пазар – Војводина НС семе (Нови Сад) и Раднички доо (Крагујевац) – Црвена звезда.

Жреб је обављен пре почетка утакмице 9. кола Банка Поштанска штедионца Супер лиге у конкуренцији одбојкашица Јединство (Стара Пазова) – Клек МД Зрењанин, која се игра у Хали спортова у Старој Пазови.

У полуфиналу Купа Србије у обе конкуренције се играју две утакмице, а термини су 26. и 28. децембар.

СЕНИОРКЕ – 52. КУП СРБИЈЕ 2017/2018 – ПОЛУФИНАЛЕ (26. И 28. ДЕЦЕМБАР):
ЈЕДИНСТВО (СТАРА ПАЗОВА) – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
ЖЕЛЕЗНИЧАР (ЛАЈКОВАЦ) – ВИЗУРА (РУМА)

СЕНИОРИ – 53. КУП СРБИЈЕ 2017/2018 – ПОЛУФИНАЛЕ (26. И 28. ДЕЦЕМБАР):
НОВИ ПАЗАР – ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ (НОВИ САД)
РАДНИЧКИ ДОО (КРАГУЈЕВАЦ) – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

У случају да противници имају по једну победу, финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни „златни сет“, који одређује коначног победника полуфинала.

Финални мечеви, у обе конкуренције, одиграће се 3. марта.

Повезане вести

1 comment

Goran дец 8, 2017 at 16:45

Super zreb za Zvezdu…

Reply

Leave a Comment