Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела – Генерација која обећава

Након што је наша екипа победом над Келном од 1:0 обезбедила пласман у шеснаестину финала Лиге Европе, спортски директор Митар Мркела истакао је да је ова генерација играча урадила велику ствар за Црвену звезду.

– Много тога смо урадили синоћ за ову генерацију и честитао бих тренеру Милојевићу и свим играчима на овом великом успеху. Такође, они су урадили и велику ствар за многе будуће генерације, као што су неке раније правиле успехе и показали онима који су тек долазили шта се све у Звезди може. Ови играчи оставили су нешто велико за будућност и показали су да могу да праве велике резултате и против великих екипа – рекао је Мркела.

Мркела се пристио и Звездиног дуела са Келном у 1989. године, када је боје Црвене звезде бранио на терену.

– Изабраници Владана Милојевића победили су Келн два пута, док је моја генерација то успела само једном. Нажалост тада смо испали, али ова генерација је прешла и ту препреку, они враћају веру у Црвену звезду и показују да смо у овом тренутку на добром путу.

У понедељак, нешто мало након 13 часова, Црвена звезда сазнаће име свог противника у шеснаестини финала Лиге Европе.

– Прошли смо тешке екипе у овој групи и показали смо да имамо квалитет. Бас зато, кога год да добијемо бићу оптимиста. Нека буде што јачи противник. Када смо већ кренули са наплатом дугова, волео бих да извучемо Милан, да се и њима осветимо – поручио је Мркела. 

Повезане вести

Leave a Comment