Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одржана редовна Скупштина ветерана

У медија центру стадиона „Рајко Митић” у суботу, 9. децембра, одржана је редовна годишња Скупштина ветерана Црвене звезде. 

Скупштини су присуствовале бројне легенде црвено-белих, активни чланови Скупштине клуба, и том приликом рекапитулирали су све оно што је урађено у претходних годину дана. 

Испред првог тима Црвене звезде Скупштини је присуствовао Гелор Канга, а ту су били и генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, председник СД Црвена звезда Петар Шкундрић, а гости су били и некадашњи играчи Партизана Марко Валок и Горан Каденић. 

У току 2017. године екипа ветерана Црвене звезде одиграла је 40 утакмица. Наше легенде победиле су чак 35 пута, одиграли су два нерешена меча, а изгубили три пута.

Од како смо изгубили три утакмице инсистирамо на томе да играчи противничких тимова обавезно имају преко 35 година – нашалио се секретар ветерана Црвене звезде Бранислав Кантар и наставио:
Морамо да се захвалимо ФК Црвена звезда на помоћи и на томе што су нам у претходном периоду, када год је то било потребно, излазили у сусрет и помагали. Захвалност не дугујемо само  управи, већ и свим секторима клуба. Дивно је радити са таквим људима – поручио је Кантар. 

Члан Скупштине ветерана Црвене звезде Душан Савић искористио је прилику да честита клубу велики успех првог тима, који је обезбедио пласман у шеснаестину финала Лиге Европе. 
– Тај резултат је за понос и поштовање и зато честитам фудбалерима и стручном штабу на свему што су урадили у овој полусезони. Њихов успех је још већи када знамо да је Црвена звезда једини клуб који је од првог кола квалификација дошао до шеснаестине финала овог европског такмичења – рекао је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment