Moja Crvena Zvezda
Архива

Dvojac BASK-a na Marakani

FK Crvena zvezda planira da u predstojećem prelaznom roku pojača svoje redove iz redova kluba sa Careve ćuprije. BASK, trenutni lider Prve lige Srbije i svakako najveći favorit za plasman u Super ligu, u nastavak sezone ući će po prilično oslabljen.

Kako prenosi dnevni sportski list „Sport“, rukovodstvo crveno-belih izrazilo je želju da u svoje redove dovede sjajnog golmana Borivoja Ristića i golgetera Rodoljuba Paunovića.

Borivoje Ristić je ove sezone eksplodirao na golu „Sokolova“ i jedan je od najzaslužnijih za trenutni plasman BASK-a. Trenutna tržišna vrednost dvadesetsedmogodišnjeg golmana procenjuje se na oko 200.000 evra. Ristić je ranije nastupao za novosadsku Vojvodinu, kao i ekipu Teleoptika.

Dvadesetpetogodišnji golgeter Rodoljub Paunović sa neverovatnom lakoćom ove jeseni trese protivničke mreže, a u redove „Sokolova“ stigao je iz Zemuna. Pre Zemuna nastupao je za Sopot i Bežaniju. Povodom mogućnosti da obuče crveno-beli dres, Paunović je izjavio:

-Impresioniran sam takvom mogućnošću, to je za mene dodatni stimulans, da nastavim sa radom. Sve će zavisiti od dogovora klubova.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.