Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Пешић – Осећам се одлично у Звезди

Александар Пешић

Александар Пешић након утакмице са Борцем има учинак од 21 гола ове сезоне. Само један мање од Ричмонда Боаћија, првог стрелца екипе.

— Увек је тешко играти прву утакмицу после Европе. Имали смо неколико измена јер смо морали да уђемо озбиљно, после исцрпљености, физичке и емотивне. Све се лепо завршило, и сада се спремамо за дерби. Имао сам много прилика, једну стопостотону, када сам левом лоше шутнуо, јер баш се ту нека рупа задесила и лопта је одскочила. Али, добро, дао сам касније и вратило се — рекао је Пешић.

Интересатна је чињеница да је код сва четири гола Аџића које је постигао ове сезоне, асистент био Александар Пешић.

— Ми смо ту да један другоме олакшамо, да што више голова постигнемо. Тако се наместило. Ваљда ће да ми врати једном — нашалио се Пешић.

Остала је још једна утакмица до паузе. Али, једна од оних које морају да се победе. Добра форма како Пешића, тако и екипе, позитиван је сигнал пред вечити дерби.

— Прија ми екипа, и у свлачионици смо сви као један, не само на терену. И шеф је био уз мене од почетка када и нисам био фиизчки спреман, могу слободно да кажем да ме је вратио у живот. Још само у среду да све завршимо како треба. Наравно, волео бих да дам гол на дербију, то је мој посао, али стварно на тој утакмици није важно ко ће дати гол, гледаћу максимално само да помогнем како бисмо узели сва три бода. Биће тешка утакмица, Партизан је озбиљна екипа са добрим индивидуалцима, али и ми смо. Играмо леп фудбал и ми и они, јесте да сада заостају девет бодова, али то се брзо надокнади. Очекујем тврду утакмицу, можда не лепу за око, али то је дерби — рекао је Пешић.

Повезане вести

6 comments

Goran дец 11, 2017 at 17:32

Pesic 21 gol+15 asistencija u zvanicnim utakmicama JSL-Evropa-Kup golovi 17-1-3 i 15 asistencija JSL-Kup 12-3+2 gola u prijateljskim=23 gola+15 asistencija vec opravdao ulozene pare do kraja sezone ima jos vise da uveca saldo cepaj Pele 🙂

Reply
dragan дец 11, 2017 at 13:08

obavezno dovesti aleksu vukanovica i djordja ivanovica videti jos neke igrace iz nase lige recimo boranijasevic ako ne sada kaparisati ih za sledecu sezonu da nebi zavrsili kao franjini puleni

Reply
JankoMarko дец 12, 2017 at 20:19

Djole moj drugar i saigrac od petlica pa i prvog tima treceligasa backe iz subotice. Tezak zivot je imao i drago mi je kad vidim da sada polako naplacuje svoj kvalitet, pa sto da ne zaigra i za zvezdu u skorijoj buducnosti

Reply
Hadži Dragan дец 11, 2017 at 07:42

Milunovića iz Bate Borisova obavezno dovesti.

Reply
шаљив дец 10, 2017 at 21:35

требају нам два брза крила и играч средина терена за још бржи фудбал.онда би била екипа ко бонбоница

Reply
Suhoj37 дец 11, 2017 at 01:44

Što se mene tiče, samo jedan extra igrač sredine terena i napadač. Ostalo je sve u najboljem redu. Imamo atomsku odbranu a zadnji vezni da ne pričam. Pratim Zvezdu od 2002. godine i ovakva odbranu ne pamtim!

Reply

Leave a Comment