Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовељић – Живео сам за овај тренутак

Дејан Јовељић

Данашњу победу над Борцем из Чачка од 3:0 заувек ће у најлепшем сећању чувати Звездин млади нападач Дејан Јовељић, који је уписао први наступ за „А“ тим Црвене звезде.

– Пресрећан сам, мислим да не постоје речи којима може да се опише овај осећај. Захвалио би се тренеру Милојевићу, као и читавом стручном штабу на шанси коју су ми пружили. У Црвеној звезди сам већ десет година и  од првог дана када сам дошао живим за овај тренутак. Данас су ми се снови остварили, уписао сам прву утакмицу за Звезду и такође морам да се захвалим навијачима који су направили сјајну атмосферу пред мој улазак и подржали ме аплаузом – рекао је Јовељић.
Звездин млади нападач нада се да је ово само почетак успешног пута у црвено-белом дресу.
– Одлично сам се осећао на терену, пресрећан сам био све време. Сигурно је другачији осећај него када играте за омладинце, али већ дуго тренирам са овим момцима и није нам било тешко да се разумемо на терену. Надам се да ћу од пролећа добијати шансу на утакмицама, на мени је да радим и да се трудим, а на шефу је да процени када треба да играм. Ја ћу дати све од себе да остваримо што боље резултате. 

Дејан Јовељић је у екипи омладинаца постио чак 33 голова од почетка полусезоне.
– Тренер Милојевић ми је честитао и пожелео ми је срећу у наставку сезоне. Сигурно су му моји голови из омладинаца били један од показатеља да заслужујем ову шансу и пресрећан сам што сам је и добио. 

Јовељић је још једном потврдио да одлична атмосфера влада у Звездиној свлачионици.
– Велику захвалност дугујем и својим саиграчима који ме све време подржавају и који су ме бодрили на терену. Сви су ми честитали, а ја бих волео да овом приликом честитам Пешићу и Аџићу на фантастичним головима који су постигли – поручио је Јовељић.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan дец 11, 2017 at 07:40

Samo napred Jovelja, sve najbolje sine i u seniorskoj karijeri.

Reply

Leave a Comment