Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић – Анализираћемо ЦСКА

Звезда на ЦСКА у Лиги Европе

Црвена звезда ће у 1/16 финала Лиге Европе одмерити снаге са ЦСКА из Москве, одређено је жребом у Ниону.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је прве импресије након сазнања о имену противника Црвене звезде у наредној фази Лиге Европе.

Звездин стратег поштује наредног ривала, али тврди да ће се екипа добро припремити.

— Немам много утисака, јер тек нам следи дубља анализа. У овој фази такмичења све екипе су јаке. Ако тражимо добру околност за нас, нешто што смо прижељкивали, то је да наш наредни противник не буде нека екипа која је у пуном такмичарском периоду. ЦСКА из Москве има прекид првенства исто као и ми, па у том сегменту неће имати предност у односу на нас. Озбиљан су  противник, тежак противник. Спремићемо се максимално, нећемо мењати нашу филозофију. Даћемо све од себе да уз, надам се, велику подршку навијача, играмо, боримо се и прођемо даље — рекао је Милојевић.

Пред Звездом су припреме, прелазни рок, и прилика да се екипа додатно појача.

— Морам да погледам најпре екипу ЦСКА. Гледао сам их против АЕК-а у квалификацијама, али морам детаљније и дубље да их анализирам. Што се прелазног рока тиче, ни првенство нам није завршено. Када се заврши, заједно са људима из клуба и спортским директором направићемо анализу и видећемо шта ћемо мењати у екипи — рекао је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment