Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић – Верујем у наше фудбалере

Након што је екипа Црвене звезде вољом жреба добила ЦСКА из Москве за противника у шеснаестини финала Лиге Европе генерални директор Звездан Терзић изјавио је да верује у повољан резултат за нашу екипу.

– У овом тренутку треба да се окренемо себи, Црвена звезда је ове јесени показала да може да игра против много јачих екипа на папиру од нас. ЦСКА је можда и ривал по мери. Утакмица долази у термину који није такмичарски, вероватно ће први сусрет бити на нашем стадиону већ 13. фебруара, а реванш 22. фебруара по изузетној хладноћи у Москви. Верујем у овај тим, наши момци су много пута до сад показали да имају карактер и квалитет и да под притиском, на нашем препуном стадиону могу да одиграју квалитетну утакмицу и надам се да ће тако бити и на првој утакмици у 2018. години – рекао је Терзић.

Генерални директор је навео да очекује изузетно борбен двомеч.

– ЦСКА је изузетно искусна екипа, сваке године играју Лигу шампиона. И сада долазе као трећепласирана екипа из Лиге шампиона у нокаут фазу Лиге Европе. Сигурно неће бити лако, али наша екипа је пуна самопоуздања, овај тим расте из дана у дан и мислим да можемо да играмо против сваке екипе. Верујемо у наше играче и стручни штаб. Реално су шансе пола-пола. Сударићемо се мушки, као што смо то радили у свим међународним утакмицама ове сезоне. Оптимиста сам и верујем да можемо да прођемо.

Генерални директор најавио је да не очекује велике промене у тиму након зимског прелазног рока.

– Учинићемо све да екипа на пролеће буде још боља него што је сада. Биће и одлазака и долазака, али не превише. Реално је да ове зиме оде Боаћи. Међутим, имамо спремног Пешића који је један од најбољих играча ове јесени. Сплетом околности и због формације коју смо примењивали морао је кључне европске утамице да дочека са клупе. Најважније је да, уколико оде Боаћи, имамо Пешића који ће тек на пролеће експлодирати. Спремили смо одређена појачања и у договору са Владаном Милојевићем и Митром Мркелом приводимо крају договоре са четворицом играча који су жеља свих нас и мислим да ће Црвена звезда бити јача на пролеће него што је била ове јесени – поручио је Терзић.

Повезане вести

8 comments

dejo дец 15, 2017 at 22:59

Terzicu dogovori sastanak sa Dejanom Stankovicem i ubijedi ga da Dejan Stankovic bude jedan od potpresednika Crvene Zvezde

Reply
dejo дец 14, 2017 at 21:20

Terzicu dovedi u Crvenu Zvezdu Milosa Ninkovica pa onda prodat Donalda ,sto se Le Taleka isto mu se zahvalit na svemu a dovest Bisevca ili Ivanovica ako ne moze nikako da se zadrzi Boaci prodajte ga ne ispod 10 mil. eura a da uz ovo Crvena Zvezda ima procenat od naredne prodaje tako se dogovorite sa klubovima koji hoce Boacija ovo i napravite isto kao sa Boacijem a nadam se da cete Terzicu nac pravu zamjenu za Boacija moje povjerenje imate ajde Terzicu dovedite neko zvucno ime u Crvenu Zvezdu a da to bude iznenadjenje

Reply
vučković i Boacia дец 12, 2017 at 16:34

Mislim da pod hitno treba da prodamo Boacia. Inače završiće kao Hugo. Umesto da tada uzmemo milion-dva mi ostasmo na 700 hiljada.

Reply
Estrella Roja дец 12, 2017 at 00:21

Pešić ne može da bude zamena za Boaćija ni po jednom parametru. Domaća liga ne može da bude ekvivalent evropskim utakmicama i ne bih voleo da se to potvrdi u mečevima sa jakim Rusima. Činjenica da je Boaći upao u krizni period, međutim ne treba zaboraviti njegove partije koje su nas i dovele do ovog ranga takmičenja. Ako ga prodaju bilo bi dobro dovesti adekvatnog stranca, a definitivno nam treba i odlično krilo ako ne želimo da statiramo protiv CSKA.

Reply
Loki дец 13, 2017 at 14:24

Ja sam za prodaju Donalda, Kange i Boacija..ali samo pod uslovom da se dovedu adekvatne zamene, pre svega za Kangu i Boacija…Jer imacemo odlican tandem zadnjih veznih Jovicic i Kristicic i Donalda treba prodati dok ima dobru cenu!!! Ako Boaci stvarno ima ponude preko 6 miliona evra, neka ide odmah!!! A sto se tice Kange, ja mislim da za njega i nema nekih ponuda, kao ni za Donalda(Terza mora da daje marketiniske izjave o „milionskim ponudama“, takav mu je posao i tu nema zamerke!), a problem je sto oni u glavama nisu vise u Zvezdi!!!
I ako se prodaju – platiti LeTaleku i Katajiu evropske cifre da igraju u Zvezdi. Miloje pre neko vece prica da bi Kataji kod njega igrao centarlnog veznog, iza spiceva, nesto kao Kanga i da smatra da b i Kataji bio briljantan!!!Ali, napomenuo je da je u pitanju koliko bi klub mogao da plati Katajia i da li i sam Kataji ima zelju da se sa spanskih krcatih stadiona vrati da igra u Surdulici ili Backom Jarku…
A LeTaleka platiti i preplatiti, jer ono sto on igra kao stoper je simfonija, on je fudbalski Harvard…kao vezni je bio, pod „lucidnim“ vodjstvom Grofa Bozovica(ja i sad tvrdim da je smenjen samo tri dana pre nego sto se sam smilovao i dao ostavku – mi bi bili sampioni!!!) verovatno jedan od najgorih veznih igraca Zvezde u njenoj istoriji(rame uz rame sa Komatinom i Miroslavom Sugarom), ali kao stoper je profesor, doktor… Uprava na potezu!!!

Reply
Србин са Космета дец 11, 2017 at 20:27

Врати Катаија!

Reply
Loki дец 12, 2017 at 00:40

Katai bi bio Bingo!!!!

Reply
Hadži Dragan дец 11, 2017 at 19:25

TERZA VERUJEM I JA,ALI SE OTVORI MALČICE I DOVEDI NEKOG KAPITALCA. :kezzz:

Reply

Leave a Comment