Moja Crvena Zvezda
Архива

Кошаркаши сутра у Домжалама

У недељу 13. новембра од 18 часова Црвена звезда гостује екипи Хелиоса из Домжала, у 7. колу АБА лиге. Тим жели да поправи утисак после пораза у Загребу и примљених 64 поена у првом полувремену.

Ученици Светислава Пешића свесни су да у наставку сезоне морају далеко боље у дефанзиви иначе немају чему добром да се надају.

„То нам је друго везано гостовање, прилика да направимо први брејк ове сезоне. Биће веома тешко, знамо какав стил форсирају екипе које води Змаго Сагадин. Хелиос игра са доста трчања, веома агресивно у одбрани“ рекао је Урош Николић, центар Црвене звезде.

Хелиос после шест кола нема ниједан тријумф, али Николић сматра да то није реалан одраз његовог квалитета.

„Мислим да ће тим из Домжала брзо побећи са дна табеле, до сада није имао ни среће, што се по обичају увек враћа. Надам се да то неће бити против нас.“

Реално гледано, црвено-бели имају етикету фаворита.

„Далеко од тога да имамо основа за било какво опуштање. Хелиос је одлично попуњен на свим позицијама, сигурно је силно мотивисан да дође до прве победе ове сезоне. За бодове ћемо морати да играмо на горњој граници. Морамо да покажемо да смо извукли поуку са гостовања Загребу“ нагласио је Урош Николић.

Црвено-бели су у протеклом периоду имали доста проблема са повредама, али ситуација се поправља.

„Већ дуже време смо без Илића и Радетића, док је иза Марковића пауза од седам месеци због проблема са леђима. Човић и Цветковић су по десетак дана били ван строја, док је Бојан Поповић пред меч против Загреба добио температуру. Све су то проблеми који нас прате, али идемо даље“, рекао је Светислав Пешић, тренер црвено-белих.

Повезане вести

4 comments

Homer нов 12, 2011 at 14:11

Morison ostao u Beogradu zbog temperature

Reply
CzBg нов 12, 2011 at 13:44

Kosarkasi igraju sutra…

Reply
dera нов 12, 2011 at 12:23

danas je subota

Reply
Драган нов 12, 2011 at 13:51

Исправили смо, хвала на напомени 🙂

Reply

Leave a Comment