Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Заслужени одмор

дерби, Милојевић: Заслужени одмор

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после 156. „вечитог дербија“ рекао је да су његови фудбалери од 10. јуна у тренажном процесу и да следи заслужени одмор.

– Без обзира на то колика је бодовна разлика, у каквој су форми вечити ривали, дерби је увек равноправан, шансе су увек подједнаке. Дерби је посебна утакмица, у дербију не сме да се калкулише. Ја лично не волим никада да калкулишем. Играли смо са два шпица, покушали смо да победимо, и Боаћи и Пешић су урадили велики посао ове јесени. На крају је завршено без победника – рекао је Милојевић.

Звездин тренер није желео да открије колико је (не)задовољан након данашње утакмице.

– Није битно да ли сам задовољан или нисам, завршена је полусезона, играмо од 10. јуна и момци су заслужили да се одморе. Никада нисам задовољан, ни када победимо нисам 100% задовољан. – рекао је Милојевић после утакмице.

– Два кључна детаља су одлучила дерби. Наша шанса у првом полувремену, јер да смо ту постигли гол Партизан би морао да се отвори и ми бисмо имали много више простора. Други детаљ је промашена шанса Ожеговића, јер да су постигли тај гол, тешко да бисмо стигли до гола. Била је тврда, борбена утакмица, много више него што је била технички квалитетна. Сваки дерби је овакав, важност је велика, а играчи су уморни. Честитао бих својим играчима на многим тешким стварима које смо до сада урадили. Направићемо анализу целе јесени, одморићемо се, и чекају нас припреме и нови изазови – закључио је Милојевић.

Повезане вести

5 comments

krvavi zvezdas-DE дец 14, 2017 at 00:45

Miloje kapa dole..dovedi djuricica,jevtovica,bena i nekog juznoamerikanca ..vraca se radonja i bice to top ekipa kad ih utegnes na zimskim pripremama pa da se izivljavamo na mari sa glodarima

Reply
Hadži Dragan дец 13, 2017 at 23:30

Bravo Miloje,bravo igrači,čestitke i Terzi i Mrkeli.

Reply
dusan дец 13, 2017 at 23:00

BRAVO, MAJSTORE! HVALA! HVALA!

Reply
Barani....Vjerni.... дец 13, 2017 at 21:33

Miloje svaka cast za ovu polu sezonu….penal nije bio jer je Savic loptu prvo udario…..ali eto im i to….Svaka cast momci.Sad na odmor pa da dovrsimo zapoceto…..POZDRAV ZA SVE DELIJE VELIKOG SRCA….

Reply
Србин са Космета дец 13, 2017 at 22:48

Поздрав брате!
Освајамо титулу,сигурно!

Reply

Leave a Comment