Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши пред одмор: Полусезона за памћење

Вечитим дербијем, 156. по реду, стављена је тачка на веома успешну јесењу полусезону. Изабраници Владана Милојевића на јучерашњој утакмици освојили су 57. бод у сезони и на одмор одлазе са девет бодова предности у односу на свог вечитог ривала.

Могли смо да победимо у дербију и зато не могу да будем потпуно задовољан резултатом 1:1, али ми смо ти који заузимамо прво мето на табели. Изузетно ми је жао што сам скривио пенал, али барем се више неће причати о томе како играчи Партизана никада не изводе ударац са једанаест метара. За нас је најбитније да смо одржали бодовну предност, да идемо на одмор срећни и задовољни, заиста имамо невероватну полусезону иза себе. Сваки играч,члан стручног штаба и сваки навијач треба да буде поносан што је звездаш – рекао је Вујадин Савић.

Након 22. кола Суперлиге Србије озваничено је да је најбољи стрелац нашег шампионата Звездин шпиц Александар Пешић са 17 постигнутих голова.

Нисмо много причали пре вечитог дербија, али дошли смо на стадион „ЈНА” силно мотивисани да победимо. Током читве сезоне са огромном жељом приступамо свакој утакмици. Оба тима имала су неке своје шансе које су пропуштене и можда је зато реми најреалнији исход јучерашњег сусрета. Лично жалим што сам пропустио готово стопостотну прилику коју сам имао, али то је фудбал. Можда би ми то био и најважнији гол ове сезоне, али задовољан сам са 17 постигнутих погодака, као што сам много пута рекао, само сам крунисао одличну игру екипе коју смо приказивали током читавог јесењег дела шампионата – поручио је Пешић.

Изабранике Владана Милојевића, након краћег одмора, очекује наставак припрема како би у што бољој форми дочекали пролеће у Европи.

У неку руку можемо да будемо задовољни оним што смо показали у јучерашњем дербију. Ипак, пре него што смо примили гол имали смо неколико изгледних шанси да дођемо у вођство. Може да нас радује то што смо након примљеног гола успели да се вратимо у утакмицу, што смо се борили и успели да постигнео погодак. Сада мирно можемо да чекамо припреме и наставак првенства – рекао је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment