Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Срем у петак гостује одбојкашицама Звезде

Одбојкашице Црвене звезде у петак (19 часова) дочекују екипу Срема у 10. колу БПШ Суперлиге Србије.

Први круг такмичења у Суперлиги је завршен и црвено-беле су оствариле 7 победа и два пораза. Налазе се на 3. месту на табели, а у првом мечу другог круга такмичења дочекују Срем који су у 1. колу на гостовању савладале са 0:3, по сетовима 14:25, 18:25, 19:25.

– Пре свега битно је да други круг такмичења почнемо победом, као што смо то урадиле и на почетку сезоне. Екипа Срема до сада није много показала, али не смемо да се опустимо и да их потценимо. СВакако је да ће против нас играти мотивисано, јер свака екипа има велику жељу да победи Црвену звезду. Морамо озбиљно ући у меч и онда можемо да очекујемо и победу – изјавила је Александра Степановић, либеро црвено-белих.

Након 4 године за Црвену звезду је наступила Ана Бјелица која је ове године са репрезентацијом Србије освојила ЕВропско првенство.

– Њен повратак нам много значи. То је велика ствар за нашу екипу, али и за саму Суперлигу. Она је репрезентативка Србије која је годинама играла у иностранству и њено искуство ће нам веома пуно значити – истакла је Степановићева.

Утакмица 10. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Срема је на програму у петак 15. децембра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Милан Милошевић и Светлана Зотовић.

Повезане вести

Leave a Comment