Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновије

Ватерполо Куп: Дерби за финале!

Ватерполо

Црвена звезда и Партизан у 20:30 играће у другом полуфиналу Финалног турнира ватерполо Купа Србије, који се одржава у Бечеју!

Све је спремно за Финални турнир Купа Србије у ватерполу, у Бечеју. У четвртак је у Градској кући одржана конференција за медије на којој су присуствовали представници учесника Финалног турнира, Ватерполо савеза Србије и града Бечеја.

У првом полуфиналном мечу састају се Шабац и Наис од 18 часова, а затим и Партизан – Црвена звезда (20:30, директан пренос РТС 2).

У недељу је финале на прохраму у 20:30 (РТС2) а пре тога у 18:00 ће у финалу Купа Србије за жене играти Црвена звезда и Палилула.

Утакмице се играју на базену СЦ „Ђорђе Баџа Предин“ а комплетан приход од улазница је намењен лечењу Настасје Недимовић, бивше ватерполо репрезентативке.

Црвена звезда је у својој историји два пута освајала трофеј намењен победнику Купа, управо предвођена Дејаном Савићем, 2013. и 2014.године.

Звездине ватерполисткиње бране трофеј четврти пут.

Повезане вести

2 comments

mmm дец 16, 2017 at 22:30

Ovo polufinale Zvezdinih vaterpolista je velika tuga i bruka. Pitanje koliko njih su Zvezdasi. Trebalo bi da se ugledaju na Zenski Vaterpolo klub Crvene zvezde.

Reply
Goran дец 18, 2017 at 14:13

Tako je,sinoc su nase devojke osvojile 5ti uzastopni kup a 9ti trofej ukupno u zadnje 4 i po godine od osnivanja,sada su pretekle vaterpoliste po broju osvojenih trofeja,a kada se racunaju svi osvojeni trofeji kod zena seniorke i mladje kategorije najtrofejniji ZVK je Zvezda…Devojke ako ovako nastave za nekih 10ak godina ce da budu jedan od uspesnijih klubova u SD…

Reply

Leave a Comment