Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милан Борјан у акцији „Пенал за живот“

Хуманитарна организација „Заједно за живот“ организовала је у петак, 15. децембра, хуманитарну акцију, „Пенал за живот“, у којој су учесници шутиратли пенале познатим голманима, и за то донирали новац у хуманитарне сврхе. Иницијатор и организатор акције је оснивач организације Јован Симић, који је у јавности већ познат по хуманитарним акцијама повезаним са спортом.

Међу стативама се нашао и голман Црвене звезде Милан Борјан, као и некадашњи голман Партизана и репрезентативац Ивица Краљ и званично најбољи голман Суперлиге за сезону 2016/17 и играч Вождовца Зоран Поповић.

У холу централног атријума ТЦ „Стадион“ на Вождовцу монтирани су вештачка трава, казнени простор и гол, тако да су сви посетиоци имали прилике да искушају умеће познатих голмана и тако постану донатори Хуманитарне организације „Заједно за живот“.

Пре шутирања пенала сваки учесник морао је да направи донацију убацивањем новца у донаторску кутију, а сав приход намењен је Хуманитарној организацији „Заједно за живот“. У акцији је сакупљено 97.000 динара, изведено је близу 200 пенала, од којих 90 успешно!

Наш Милан Борјан привукао је највише пажње и био је констатно окружен најмлађим фановима који су хтели да упознају свог узора. Такође, Милан Борјан је донирао и свој дрес са потписима саиграча из Звезде, као и своје голманске рукавице које ће Хуманитарна организација „Заједно за живот“ огласити на хуманитарну продају.

Мислим да је ово прелепо вече и да би требало да буде што више оваквих акција. Прелепо је видети сву ову децу. Ја сам увек за то да треба помагати онима којима је помоћ потребна. Честитам организатору, јер треба да будеш велики човек да би ово организовао. Надам се да ће бити још ових акција — рекао је Борјан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Pera дец 17, 2017 at 12:21

Obezbedite vezni red za proleće. Jovičić, Dunga, Krastičić, Djuričić i imaćemo bolju Zvezdu nego jesenas. Malog Ćalasana iz Sparataka takodje. Umesto Boaćea Bena iz Olija i bićemo top tim.

Reply

Leave a Comment