Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

„Сезонци“ још повољније на ЦСКА

ФК Црвена звезда током јучерашњег дана обавестио је јавност о ценама карата и терминима продаје, за утакмицу осмине финала Лиге Европе.

Све неопходне информације о продаји карата за утакмицу против ЦСКА из Москве, можете прочитати овде.

За власнике сезонских карата, Црвена звезда је припремила посебну погодност — још јефтиније карте за ову утакмицу!

Сви власници сезонских карата који на благајне стадиона „Рајко Митић“ дођу у периоду од 21. до 29. децембра (не рачунајући недељу, 24. децембар), улазнице за утакмицу Црвена звезда — ЦСКА Москва моћи ће да купе по специјалним ценама:

Север: 750 рсд;
Исток: 1500 рсд;
Запад: 2000 рсд;

Ово је још један начин да се клуб захвали свима који су летос купили сезонску карту за Звездине утакмице.

Повезане вести

5 comments

Samo hrabro ZVEZDO дец 23, 2017 at 09:14

@kibo Na blagajni stadiona salteri 7 i 8 su ostavljeni za prodaju karata uz godisnje karte.Salter 7 za Sever a salter 8 za Istok i Zapad.Tako da je verovatno kontigent karata za sezonce ostavljen.Da li ce biti dostupan stalno,to vec nisam siguran.Ako mozes ti pozuri,kupi kartu i nema brige.Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Reply
kibo дец 20, 2017 at 19:05

jel vlasnici sezonskih imaju samo popust (ako nadju kartu na blagajni) ili vlasnici sezonskih imaju rezervisani kontigent karata do 29.decembra?

Reply
Dragan дец 19, 2017 at 21:26

Brinu me izjave Miloja u poslednje vreme…Koliko vidim, obasut je ponudama, i po svemu sudeci on ce „dici sidro“ na leto bez obzira na rezultate koje bude postigao sa Zvezdom, jer ocigledno ne moze odoleti ponudama grckih i turskih ligasa! Tome u prilog ide i cinjenica da je Miloje svaki klub napustio posle godinu dana…Malo mi je i on cudan…mali vise..

Reply
sladajac дец 20, 2017 at 21:16

Ne bi voleo da Miloje ode ali ako ode tu je Veselinovic iz Spartaka Subotica,po meni mozda igra lepsi i ofanzivniji fudbal a sa njim i Ivanovic…

Reply
Hadži Dragan дец 19, 2017 at 16:52

Hvala i vama što mislite na nas najvernije.

Reply

Leave a Comment