Moja Crvena Zvezda
Архива

Највећи дерби српског рукомета

РК Металопластика Шабац

У недељу 13. новембра са почетком од 18 часова у хали „Шумице“ на програму је највећи дерби српског рукомета.

Две највеће екипе у историји нашег рукомета Црвена звезда и Металопластика из Шапца „укрстиће копља“ по први пут у овој сезони. Поред мечева у домаћој Супер лиги Србије, две екипе ће се састати и у регионалној СЕХА лиги, а добро је познато да су наши црвено-бели и Шапчани једини представници Србије у новоформираном регионалном такмичењу.

У досадашњем току сезоне, Шапчани су далеко успешнији у оба такмичења. Када је у питању домаћа Супер лига, гости су тренутно на трећој позицији са 11 освојених бодова, док црвено-бели са четири бода мање заузимају веома скромну седму позицију.

Ово је прилика да рукометаши Црвене звезде коначно покажу све шта знају и дођу до важних бодова.

Повезане вести

8 comments

Vladimir нов 13, 2011 at 12:33

Информација за све који на жалост не знају, да српски рукомет не почиње са распадом СФРЈ иако би многи управо то желели да прикажу. У заједничкој држави једини велики рукометни дерби био је између Црвене звезде и Металопластике. Рукометни клуб Партизан је таворио у нижим лигама.

Reply
ZmajOgnjeni нов 13, 2011 at 01:33

Ajde ne blamirajte se sa naslovima…

Reply
DSCU нов 13, 2011 at 01:32

A jbt ne moramo ni mi da se proseravamo, zna se sta je derbi! Svaka cast metaloplastiki na godima koje ni jedan nas klub nece da ima, ali mi treba da se spustimo na zemlju narocito u ovom trenutku kada se ne sastavljamo u rukometu!

Reply
Daca нов 13, 2011 at 18:06

Svaka cast na komentaru.I u ostalim sportovima takodje.Malo je previse hvaljenja pogotovo kad Lukic ponovo nesto kaze i dize zvezdu , a ustavri samo prikriva neuspehe.

Reply
realnost нов 12, 2011 at 22:31

derbi je zvezda-partizan i tačka…

Reply
the doctor нов 13, 2011 at 00:54

Realno, Metaloplastika je u rukometu ono sto je Barsa sad u fudbalu. Kod nas nema konkurenciju, tako da derbi jeste Zvezda-jsd

Reply
Sale нов 12, 2011 at 22:31

Sry za offtopic, ali sta je sa android aplikacijom? Video sam na fb da ste to zavrsili i da se ocekuje objava na marketima, medjutim, jos nista nisam nasao…Molim vas da objavite vest kada app izadje….Jedva cekam da se nadje na mom telefonu.. 🙂

Reply
superstar нов 12, 2011 at 22:14

ima na sajtu metaloplastike da se skine njihova himna.. smesno je 😀
http://www.rkmetaloplastika.com/

Reply

Leave a Comment