Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Прво појачање рагбиста стиже из САД (ВИДЕО)

Монте Гадис, Рагби 13 Црвена звезда

Шампион Србије, Рагби 13 клуб Црвена звезда ангажовао је америчког центра Ламонтеа Гадиса из Кливленда.

Монте долази из Кливленда и почео је каријеру као амерички фудбалер, где је стекао невероватне атлетске способности које жели да пренесе у рагби лигу.

Његове амбиције су велике, а у свет рагбија је ушао доласком на пробу у клуб којем се цео свет рагби лиге диви – Торонто Вулфпак. Клуб из Торонта учествује у енглеској лиги и први је клуб на свету који путује преко океана како би играо своје утакмице.

Иако је изостао из тима Монте је према речима челника клуба драстично напредовао, а његова прича је запажена од стране Вулфпаковог ријалити ТВ-а и чувеног Rugby AM портала, тако да је његово пријатељство са Канађанима чврсто утемељено и није искључен његов повратак међу Вукове.

Ипак, Монтеу се указала прилика да наступа у још једном клубу који има амбиције да наступа у енглеској лиги – Црвеној звезди. Амбиције су се поклопиле, а Монтеове лидерске способности и искуство са тимом из Торонта су управо оно што је Звезди потребно у овом тренутку за остварење великих циљева. Тако је Црвена звезда добила инострано појачање на полупрофесионалном нивоу, а то је само почетак.

Како сам и Монте жели да пренесе искуство и начин тренинга играчима рагбија, па и играчима Црвене звезде, а такође има велику жељу да помогне да још већи број младих пронађе пут од америчког фудбала до рагбија.

Сигурни смо да ће Црвена звезда бити одскочна даска за његове снове и да ћемо заједно написати још једно лепо поглавље његове приче, а Монте је свакако једна од првих страница велике приче које ће исписати Црвена звезда.

Повезане вести

2 comments

Goran дец 22, 2017 at 16:51

Welcome to Red Star Monte,wishing you all the best and a lot of success with Red Star,good luck!

Reply
Darko дец 22, 2017 at 11:42

Welcome Monte!!!!

Reply

Leave a Comment