Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јуниори освојили престижни турнир у Прагу

Јуниорска екипа КК Црвена звезда мтс освојила турнир у Прагу, пошто је у финалу победила екипу „Стела Азура“ из Рима са 91:52. Зоран Пауновић МВП и члан најбоље петорке турнира.

Јуниорски тим КК Црвена звезда мтс освојио је престижни турнир у Прагу „Гет Бетер Академи 2017″ пошто је у финалу био бољи од римске „Стела Азуре“ резултатом 91:52.

Учешће на тродневном турниру који је организован од 19-21.децембра у главном граду Чешке Републике, узеле су екипе:

УСК Праг, Гет Бетер Академи Евролига, НБА Академија Африка, Стела Азура, Аполо Амстердам и академија кошарке ИБАМ из Минхена…

Црвено-бели су на овом турниру у групној фази победили екипу УСК из Прага 81:68, док су у другом претрпели пораз од селекције играча из Африке „НБА Академи Африка“ резултатом 67:59.

Пролаз у завршницу, црвено-бели су обезбедили убедљивом победом над селекцијом немачког „ИБАМ-а“ 86:66, а своју праву снагу показали су у борби за прво место где су савладали старог знанца, и редовног учесника завршних квалификационих турнира АНГТ Евролиге, екипу „Стела Азура“ са убедљивих 91:52.

За МВП-ја проглашен члан Црвене звезде мтс Зоран Пауновић, који се налази и у најбољој петорци турнира.

Сви мечеви играни су у дворани „Фолиманка“ у Прагу.

Црвено-бели ће до краја календарске године учествовати традиционално и на јаком турниру у Италији, а средином фебруара очекује их и квалификациони турнир АНГТ Евролиге на коме наш клуб већ годинама бележи изванредне резултате.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment