Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у Новом Саду

У XI колу Суперлиге Србије, одбојкаши Црвене звезде ће гостовати актуелном шампиону Србије, екипи Војводине. Тешко гостовање долази у тешком тренутку за нашу екипу, која је везала четири пораза и налази се у доњем делу табеле. Међутим, меч са Новосађанима увек носи посебну драж, па се може очекивати занимљив меч.

Црвена звезда никако да ухватим ритам ове сезоне, иако је млади тим на моменте показао да има потенцијал, фалила је сигурност, па су и неке „добијене“ утакмице изгубљене. Црвено-бели су намучили и даље непоражени Нови Пазар, били пред победама и против Радничког и Ниша, али су по правилу „стајали“ после два освојена сета. Сада се налазе у незавидној позицији, али са довољно времена да се ствари поправе. Разлика између трећег и деветог тима на табели је свега две победе.

Иако меч против Новосађана на њиховом терену није „за вађење“, Звезда се неће предати унапред. Домаћин овог меча је у садашњем делу сезоне остварио скор од девет победе и једног пораза, док је у првом мечу у Београду, славио са 3:0 у сетовима.

XI коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије:

Војводина НС семе – Црвена звезда,

Дворана: мала сала СПЦ „Војводина“, Нови Сад, субота, 23. 12. 2017. године, 20h

Повезане вести

Leave a Comment