Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Рикардињо и званично отишао

Рикардињо

Бразилац Рикардо Кавалканте Мендеш Рикардињо и Црвена звезда и званично су споразумно раскинули уговор.

Помпезно најављивано и плаћено летошње појачање из молдавског Шерифа, Рикардињо након шест месеци одлази из Црвене звезде.

Рикардињо је забележио 10 наступа током јесени, само 3 у Суперлиги, а издвојила се утакмица у Ивањици када је постигао и једини гол. Заиста прелеп.

Последњи наступ је забележио 10.октобра против Динама из Врања на Маракани, у мечу шеснаестине финала Купа Србије, када је због повреде након 9 минута напустио меч.


Рикардињо је зарадио 180.000 евра, и у коректним односима се разишао се клубом.

Бразилац је први одлазак из Љутице Богдана ове зиме. Очекује се расплет око најбољег стрелца Ричмонда Боаћија, док понуда има и за Славољуба Срнића.

Милан Јевтовић и Бен су договорили личне услове са клубом, а Црвена звезда је близу договора са њиховим клубовима, Анталијом и Олимпијакосом.

Повезане вести

17 comments

Dally дец 26, 2017 at 16:03

Pa ko je dovodio ove olupine tipa Retardinjo,Ruiz.Edson… pa samo nakon 2 do 3 utakmice svima nama je bilo jasno da su totalni promašaji! Srećom, imamo na klupi čoveka koji zna da proceni igrača i zato mu želim odrešene ruke u dovođenju novih pojačanja.

retardinjo

Reply
LA[K]I дец 26, 2017 at 19:04

To je u danasnjem fudbalu normalna stvar. Mi dovedemo 10 igraca i naravno da moramo nekog da promasimo i da se ne dokaze. To je sad bio Rikardinjo, pre su bili Edson, Mouce, Fibel… I nije meni problem u tome. Meni je problem sto su tim igracima date OGROMNE pare (za nase uslove). Tu je greska kluba. Mi nemamo pare da dovedemo pojacanja, a ovamo se bacamo u rizicne kombinacije sa besplatnim igracima, a vezano za njihove plate. Edson i Mouce su odneli 500.000 zajedno, a nisu odigrali ukupno 20 tekmi! Nece svi ispasti ljudi kao Rikardinjo i Fibel, pa da uzmu samo sto su odigrali, vrebaju nas svakakvi lesinari. Zato pamet u glavu kod drugih transfera stranaca!

Reply
Delija дец 25, 2017 at 11:49

Fino nam ga uvali RSB Mare „skaut“ sa svojom ekipom „skauta“ neznalica. Samo još jedan u nizu njihovih promašaja posle Moučea, Ruiza, Edsona i ostalih, koštali su ovaj klub milione do sada svojim očajnim predlozima, a nikako nisu doprineli!

Reply
dragan дец 24, 2017 at 20:04

hvala sto ignorisete jednog od najvecih delija pisca knjige biblija za delije i sto mi uskracujete pravo na moje tekstove nikad se vise necu javljati

Reply
dragan дец 24, 2017 at 19:53

zvezda treba da dovodi igrace koji je vole zvezdu djuricic radakovic jankovic i mnogi mladi igraci su bukvalno pobegli iz zvezde ne zeleci da potpisu ugovore a nikad ne dovoditi igrace koji daju izjave da im je svejedno gde ce igrati u zvezdi ili partizanu to nikad nije bilo niti ce biti svejedno sa istorijskog aspekta nastanka ta dva kluba

Reply
шаљив дец 24, 2017 at 13:25

бојим се да и ове сезоне не останемо без титуле и не упрскамо све што смо до сада постигли

Reply
шаљив дец 24, 2017 at 13:21

може ли неко рећи има ли могућности да доведемо кавабангу из астане

Reply
Србин са Космета дец 23, 2017 at 23:08

Кад би се Катаи вратио,било би супер!
Јевтовић,Бен,мали Веселиновић ће бити играчина(златна кока).
Надам се добрим потезима Мркеле и Терзића!

Reply
Dragan дец 23, 2017 at 23:16

Koji Veselinovic? A Kataija, na zalost, niko ne pominje…

Reply
sladajac дец 24, 2017 at 00:21

Sta je Milicic za kosarku to je Kataji za fudbal,vanseriski talenat,magnet za publiku ali njega fudbal ne interesuje,izjavio je jednom da ga uopste ne prati,zato ga ni jedan trener nejce u ekipi,neradnik ne igra odbranu,ma boli ga uvo za sve,na zalost….

Reply
LA[K]I дец 24, 2017 at 11:39

Sladajac dao si mozda i najbolji opis situacije oko Kataija. Ma da moje je misljenje da bi cak i takav Katai za nas bio veliko pojacanje! Pokazao je magiju u Zvezdi i tako nastavio i u Spaniji gde je postigao dva gola u Mesijevom stilu (obrukao odbranu i posebno golmane), ali tu je stao. Mnogo mi je zao njega, redak talenat koji zna sa loptom. Da je hteo da radi na sebi sad bi u nekom jakom klubu u Evropi i igrao LS/LE…

Reply
Loki дец 25, 2017 at 02:14

Katai u pre dva dana, u subotu,odbio Zvezdin poziv da dodje na 6mesecnu pozajmicu, iako je njegov klub pristao na takvu kombinaciju!!! Terzic izjavio da odustajemo od Ivanica, LeTalek i Donald odbili da idu iz Zvezde u januaru, vec hoce da idu u junu kada klub ne bi zaradio od njihovih transfera nijedan evro! Mrkela im zapretio da ce biti izbaceni iz prvog tima, jer bi Zvezda ovog januara zaradila na njima 1.500.000 do 2.000.000e!!!A oni to odbili!!! Lose je krenulo…

Reply
Loki дец 23, 2017 at 19:22

A sta je sa onim mladim Brazilcima: Ze Markos i onaj drugi…?
I…da li je moguce da onaj Djuricic, koji bukvalno sad ne igra nigde, izjavljuje da se ne bi vracao u Srbiju, jer bi to onda bio „Korak nazad“!!??? Cuj, korak nazad…iz nepostojeceg kluba ako se vrati Evro-kup ligasa? Ako je to stvarno rekao: decko cao! Samo furaj!
Takodje ako je istina, kao sto prica menadzer Ivanica i Milunovica, neki Djordjevic..da njih dvojica nisu voljni da dodju u Zvezdu…onda isto:Cao…i ne trebate nam… Miloje je napravio kompaktan, ratnicki tim – i u njemu mogu da igraju samo oni koji ce srce na teren…Ostali „lelemudi“ nam u zivotu ne trebaju!

Reply
LA[K]I дец 24, 2017 at 18:07

Viveiros je u Bezaniji i kako vidim tesko da ce dobiti sansu u prvom timu, a Ze Markos je u CZ i radi sa prvim timom. Voleo bih bar njega da vidim na terenu makar 10-ak utakmica. Dosta su ga nahvalili kad je dolazio, a u prilog tome ide i da je bio kadetski reprezentativac Brazila, sto nije mala stvar kada se pogleda koliko mladih igraca Brazil izbaci svake godine. Steta bi bilo da zavrsi kao Micel i Auco. Tako da ja se licno nadam da ce dobiti sansu, a voleo bih i Viveirosa da vidim na terenu, ali mislim da to nije realno. Djuricic me je sokirao tom izjavom (ako je istinita), jer on kao igrac trenutno ne postoji! Sa Zvezdom ce igrati u nokaut fazi LE i mozda u LS sledece sezone i to bi mu bila idealna prilika da rehabilituje karijeru, ali ocigledno da razmislja samo o parama. Sto se Ivanica i Milunovica tice procitao sam negde da oni i kad bi dosli nebi mogli da igraju u LE jer su vec igrali sa BATE-om. Ako je to istina onda je bolje da sad i ne dolaze. Ivanic je dobar igrac i njega bih voleo na leto, a Milunovic je nista specijalno. Mislim dobar stoper, ali bi mogli da nadjemo boljeg i mladjeg za manje pare. Mozda je taj mladji i bolji bas Ze Markos ko zna 🙂 Bilo kako bilo siguran sam da Miloje zna sta radi i da cemo protiv CSKA imati top tim na terenu!

Reply
Hadži Dragan дец 25, 2017 at 19:40

Viveirosa možeš da vidiš u Bežaniji,ali ne verujem da bi ti se svideo.Ja ga gledam kad igraju kući,brate on nije ni za drugu ligu,ali realno.Kakva crna ZVEZDA.

Reply
Србин са Космета дец 25, 2017 at 22:30

Слажем се,гледао сам га на ревијалној утакмици против Грачанице,испод просека је.Таквих има у Србији колико хоћеш.Костић из омладинаца је много бољи.

Reply
LA[K]I дец 25, 2017 at 23:02

Iskreno Viveirosa sam samo jednom video u dresu Bezanije i nije se posebno istakao. Pre toga sam ga gledao na utakmicama B tima Zvezde gde je takodje bio nista specijalno. Medjutim nije problem u njemu. Problem je u ljudima koji su u klub doveli njega, Micela i Auca iako su momci ispod proseka (sem po mom misljenju Micel koji je imao solidnu tehniku). Zanima me koja je logika dovodjenja mladih igraca iz Srbije i sveta ako znas da oni nikada nece debitovati za prvi tim!? Mnogi su ovde slicno rekli i za Ze Markosa, ali meni licno deluje kao tehnicki odlicno potkovan igrac koliko sam video sa nekih snimaka. Mislim da bi on morao da dobije sansu. Steta bi bilo da se ispostavi kao dobar talenat, a da ga mi nismo pustili da se dokaze. Desavale su nam se cesto takve greske u proslosti, nadam se da smo izvukli neke pouke!

Reply

Leave a Comment