Moja Crvena Zvezda
Архива

Девојке више него убедљиве

По плану!

ЖФК Црвена звезда

У последњем, 11. колу јесењег дела првенства, звездине фудбалерке су, као што су и најављивале, први део сезоне завршиле тријумфално, више него убедљивом победом над екипом Шапца 9:0 (4:0).

У екипи Црвене звезде најбољи утисак је оставила Јована Дамњановић која је постигла чак 5 голова, а посебно је последњи био леп. Голове су још постигле Смиљковић у 28. и 67, Добросављевић у 37. и Пешић у 59. минуту.

Звездине играчице су пружиле феноменалну партију и тако потврдиле речи тренера Стојановића који је пре утакмице изјавио:

– Желимо достојанствено да завршимо први део првенства, поготово што носимо велико име Црвене звезде. Уз максималан учинак, верујем да ћемо освојити нова три бода. После нам предстоји дуга зимска пауза, коју ћемо искористи да на пролеће покушамо оно што се сада многима чини немогуће – да се упустимо у борбу за титулу државног првака.

Сенку на сјајну партију девојака је бацила мала посета (свега 50-ак гледалаца).

Девојке заузимају четврто место на табели са 25 бодова што је 6 мање од водеће Спартак Јафе и 3 бода мање од Машинца ПЗП и Напретка који деле другу позицију са укупно 28 освојених бодова.

 

Желимо девојкама много среће у борби за титулу на пролеће!

 

 

 

Повезане вести

1 comment

rossonero7 нов 13, 2011 at 12:32

aj jednom nam recite i koji su na tabeli…. 🙂

Reply

Leave a Comment