Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Првотимци Црвене звезде посетили Свратиште

КК посетио Свратиште

Кошаркаши Црвене звезде мтс Огњен Добрић, Џејмс Фелдин, Дејан Давидовац и Матиас Лесор посетили су Свратиште и поделили поклоне које су обезбедили Црвена звезда мтс и ’’Huawei’’.

КК Црвена звезда мтс наставља са друштвено одговорним акцијама које су одавно постављене као један од приоритета у функционисању клуба. У складу са тим су црвено-бели првотимци искористили мало слободног времена по окончању пакленог ритма од чак четири утакмице у само седам дана.

У оквиру акције коју спроводи Звездин партнер ’’Huawei’’ дечије Свратиште посетили су првотимци Црвене звезде мтс Огњен Добрић, Џејмс Фелдин, Дејан Давидовац и Матиас Лесор. Они су донели поклоне које су данима уназад прикупљале бројне познате личности у име Црвене звезде и компаније ’’Huawei’’ на радост малишана из Свратишта.

 

Добрић, Фелдин, Давидовац и Лесор убрзо су затрпали поклонима Новогодишњу јелку у Свратишту и изазвали огромно одушевљење деце којој је овај гест улепшао сурову реалност.

Одушевљени малишани су осим топле добродошлице подарили и непроцењиве поклоне Звездиним првотимцима. После дивног дружења, Добрић, Фелдин, Давидовац и Лесор су понели са собом цртеже богате мотивима Црвене звезде.

КК Црвена звезда мтс је овом акцијом желео да још једном укаже на свакодневне проблеме који се налазе свуда око нас и да улепша бар један дан малишанима који нажалост не дочекују празнике са својим породицама.

Апелујемо, у име Клуба и целе Звездашке популације да никада не заборавите на оне којима је помоћ најпотребнија, којима ваш мали знак пажње улепшава живот, даје подстрек и веру у боље сутра.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment