Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Златна лопта за Владана Милојевића

Златна лопта за Владана Милојевића

Златна лопта за најбољег тренера Србије у 2017.години припала је тренеру ФК Црвена звезда, Владану Милојевићу.

Опште мишљење је да је златна лопта Фудбалског савеза Србије у правим рукама.

Тренер црвено-белих је засенио све конкуренте у години на измаку постигнутим резултатима са Црвеном звездом ове јесени и заслужио признање.

Владан Милојевић је први тренер који је после 10 година увео црвено-беле у европско такмичење, а после 25 година успео да са Црвеном звездом презими у Европи. Са Звездом је освојио и јесењу титулу.

Црвена звезда је једини тим који није примио гол од Арсенала на стадиону „Емирејтс“ у 2017.години.

 

Издања Црвене звезде у Лиги Европе су уз пласман националног тима на СП у Русију наредне године била хајлајт године.

Златна лопта за најбољег тренера у 2016.години припала је петој Звездиној звезди, Драгану Стојковићу Пиксију. Владан Милојевић је лауреат за 2017.годину.

Повезане вести

2 comments

ivan niksic дец 24, 2017 at 19:03

Cestitke i svaka cast g-dine Milojevicu! Dokzali ste da ste sa vasim znanjem i rezultatima Trener sa velikim T, jednostavno receno – Najbolji! Kao sto sam i vec vise puta tokom prethodne sezone isticao bez dobrog djaka nema ni dobrih ucenika, tako ni bez dobrog i znavenog trenera nema dobrih igraca ni dobre igre. Zelim i nadam se da cete i dalje nastaviti kao i do sada, a nema razloga da tako i ne bude – odlican trener, vrlo dobri igraci, vrlo dobra atmosfera i izvanredni rezultati!

Reply
Hadži Dragan дец 24, 2017 at 17:28

Čestitam Miloje i pametno je što nećeš ugovor da potpišeš,jer je to kao i u braku.Papir ništa ne znači ako ne ide,a isto tako i ako sve funkcioniše kako treba.Ukoliko titulu osvojiš,a nadam se da hoćeš,naravno da ćeš tim predvoditi u kvalifikacijama za LŠ,a i ne samo u kvalifikacijama nego i mnogo dalje.Srećno Šumadinac moj.

Reply

Leave a Comment