Moja Crvena Zvezda
Архива

Galkevičijus odradio prvi trening

Galkevičijus na prvom treningu

Reprezentativac Litvanije i član Ekranesa, Dominikas Galkevičijus (24), stigao je juče na Marakanu, a danas je zajedno sa ostalim prvotimcima odradio prvi trening.

Galkevičijus je vezni fudbaler, koji je prošle sezone proglašen za najboljeg igrača litvanskog šampionata. Njemu ugovor ističe na leto, te dogovor sa Ekranesom ne bi trebao da bude problem u slučaju da Litvanac zadovolji ukuse stručnog štaba.

„Mogu da igram na bilo kojoj poziciji u veznom redu ali nekako mi najviše odgovara mesto centralnog veznog igrača. Direktor Ekranasa mi je rekao da Zvezda želi da me vidi nekoliko dana na probi i ja sam pristao. Sada sam prvi put u Beogradu i nadam se da će sve biti kako treba“, rekao je Galkevičijus.

Galkevičijus željno očekuje utakmicu u Nišu da pokaže svoje kvalitete.

„Imaćemo utakmicu sutra (sreda, u Nišu, protiv Radničkog, 13,00) pa ću pokazati šta znam. Prvenstvo Litvanije je završeno pre otprlike dve nedelje ali još uvek u meni ima snage za treninge i utakmice. Volim fudbal i predan sam mu ali ne znam šta bih izdvojio. U prošloj sezoni sam dosta golova dao sa velike udaljenosti pa je možda dobar udarac moja prednost.“

Повезане вести