Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда обележила веома успешну годину

КК Црвена звезда мтс организовао је традиционални Новогодишњи коктел. У хотелу ’’Crown Plaza’’, у присуству бројних званица сумирана је трофејна 2017. година и веома успешан почетак новог циклуса.

КК Црвена звезда мтс традиционално је спустио завесу на још једну ако историјску годину. Црвено-бели кошаркаши бележили су врхунске резултате, приграбили три трофеја у АБА лиги, Суперлиги Србије и Купу Радивоја Кораћа. У новом формату Евролиге остварено је чак 16 победа, а у истом ритму наставило се у новој такмичарској сезони.

Звезда ће са новим тренером Душаном Алимпијевићем и реновираним играчким кадром Нову годину дочекати као лидер АБА лиге и са блиставим издањима у Евролиги где су већ редом падали – Барселона, Макаби, Ефес, Реал Мадрид и Валенсија. Тренер Алимпијевић је показао огромну стручност и да је одлука да баш он седне на клупу клуба са Малог Калемегдана апсолутно исправна, а појачања адекватна Звездиним амбицијама.

Како и доликује, а у складу са традицијом КК Црвена звезда мтс обележила је још једну успешну годину за нама Новогодишњим коктелом у хотелу ’’Crown Plaza’’. Бројне званице, пријатељи клуба, партнери, навијачи, као и представници медија присуствовали су гала вечери у режији Црвене звезде.

Подсетили смо се још једне веома успешне сезоне, чули капитена Бранка Лазића и тренера Душана Алимпијевића који су се захвалили свим навијачима и пријатељима клуба за подршку и били сложни у жељи да за 365 дана поново исте теме буду у центру збивања – трофеји. Присутнима се обратио и директор клуба Давор Ристовић који је у традиционалном обраћању одменио оправдано одсутног председника Црвене звезде Небојшу Човића, захваливши се навијачима и пријатељима клуба на великој подршци у остваривању резултата и направио осврт на веома успешне сезоне целог Звездиног система – женске секције и млађих категорија како мушке, тако и женске секције Црвене звезде.

Додељена је и награда за ’’Звездаша године’’ коју је била намењена свима који су учествовали у великој акцији ’’Донирај и доминирај’’. Такође, званично је представљен и календар за 2018. годину који се већ налази у продаји по популарној цени од 390 динара. Календар је наишао на опште одушевљење званица који су листали изложене примерке и сви су били сложни да је кретивни тим КК Црвена звезда мтс поново био на висини задатка са својом креативношћу и иновативношћу.

Црвено-бела породица била је на окупу по последњи пут у 2017. годину. Већ рано ујутру Звезда ће летети за Милано где ће против Арманија одиграти последњу утакмицу у овој години. Времена за одмор и празновање неће бити јер већ 2. јануара у Београду гостује Олимпија. За тај меч клуб спрема Новогодишње изненађење за све навијаче, а верујемо да ће им црвено-бели кошаркаши подарити пуно радости и у 2018. години.

Циљ је остати на врху где се Црвена звезда чврсто позиционирала.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment