Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

833 Звездаша године

КК Црвена звезда мтс традиционално је изабрао Звездаша године. И то не једног, већ њих 833. Клуб је на тај начин истакао захвалност свим донаторима у акцији ’’Донирај и доминирај’’.

Сада већ традиционално, КК Црвена звезда мтс је на Новогодишњем коктелу одржаном у хотелу ’’Crowne Plaza’’ одабрала Звездаша године. Награда је намењена појединцу који је дао свој несебичан допринос у функционисању клуба, својим залагањем и новим идејама побољшао клупско пословање.

Прве године награду је добио Жарко Дапчевић Даба који је и данас са нама и њега није потребно посебно представљати. Прошлогодишњи лауреат био је доктор Немања Лекић, осведочени Звездаш и један од најзаслужнијих за реализацију до тада невиђеног идејног решења за календар КК Црвена звезда мтс за 2017. годину.

Време је било да се направи преседан. Овог пута награда није отишла појединцу, већ једној идеји која је ујединила Звездаше у жељи да помогну свом вољеном клубу и уз жељу да се доминација на овим просторима настави.

Доминација… Од тога је све почело, а идеја је била да се кроз мање или веће донације помогне Црвеној звезди у њеном успешном функционисању на свим фронтовима.

Закључно са данашњим даном, у акцији Донирај и доминирај учествовало је 833 донатора, са 1.243 донације. Прикупљено је тачно 2.496.817,40 динара, 9.879,89 евра, 1.506 америчких долара и 3.550 швајцарски франака.

Поносни смо што је у складу са пословањем клуба и ова акција у потпуности транспарентна и што је сваки донатор у могућности да на сајту https://www.did.rs транспарентно види своју донацију, а тако ће бити и у наставку ове акције.

Директор маркетинга КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић уручио је симболично дрес са бројем 1 као својеврсну захвалницу за велики допринос акцији Звездиним навијачима Саши Јакимову, Милану Шарчевићу, Миљану Вучељићу, Бобану Касаловићу и Борису Мојсоском. Они су уложили огромну енергију и време да покрену Звездаше да помогну вољеном клубу.

Требало би истаћи да су Саша, Милан, Миљан, Бобан и Борис део познатих портала намењени Црвеној звезди www.redstarbelgrade.info и www.mojacrvenazvezda.net. Још једном је потврђено да је њихова сарадња са клубом на највишем могућем нивоу и да у црвено-белој породици влада истинска идила.

На крају 2017. немамо једног, већ 833 Звездаша године. Иако Црвена звезда нема буџет као остали Евролигаши, има богатство којим нико у Европи не може да се похвали. То је наша породица, највећа и најбоља. Хвала вам свима још једном!

И овом приликом КК Црвена звезда мтс изражава велику захвалност својим партнерима хотелу “Crowne Plaza“, винарији “Тиквеш“, компанији “Red Bull“, води “Вивиа“ и компанији ИДЕА за несебичну помоћ у реализацији оваквог догађаја у реализацији прелепе вечери која је симболично ставила тачку на успешну 2017. годину.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment