Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

И Динамо жели Ричмонда Боаћија

Ричмонд Боаћи у дресу Црвене звезде

Ричмонд Боаћи је обележио календарску годину за нама и ушао у историју Црвене звезде, постигавши невероватних 39 голова у 48 утакмица. Већ месецима прича се о његовом трансферу у неку од западноевропских фудбалских лига, а лицитација именима потенцијалних клубова и цифрама које они наводно нуде за услуге нападача из Гане не престаје.

Након Вест Бромвича, Челзија, Вест Хема, Стоука, Андерлехта, Рена… ових дана може се чути и име одличног Звездиног знанца из блиске прошлости. У питању је Динамо из Кијева, који је остао без снажног Димерсија Мбоканија, коме је истекао уговор. Медији у Гани пишу да су Кијевљани заинтересовани за још једног фудбалера из те земље – Ахмеда Адамса.

Звезда наводно неће пристати на понуду мању од 7 милиона евра, а домаћи медији спекулишу и цифром од чак 10 милиона. У том случају, то би био први осмоцифрени трансфер из Звезде у иностранство, након скоро двадесет година.

Очекује се да већ у наредним данима буде донета одлука о будућности сјајног нападача.

Повезане вести

8 comments

deckyStrasni јан 19, 2018 at 10:31

svi ga zele, niko ga nece

Reply
Delija јан 6, 2018 at 13:56

Samo da nam Mare RSB „skaut“ ne dovede zamenu. Kostace samo tako, a veze nece imati. Poslednji primer njegovog „skautinga“ je Rikardinjo, odrao nas, a nije ni za mali fudbal!

Reply
Loki јан 4, 2018 at 12:26

Svi ga kao traze, a Mrkela pre neki dan rece na Sport FM da NIJEDNA zvanicna ponuda za Boacija nije ni stigla!!???

Reply
Dragan јан 4, 2018 at 12:30

Otkud onda informacije o neki 7..8, 10 miliona koje neki klubovi, kao, nude za Boacija?

Reply
Veteran Sever јан 4, 2018 at 12:45

CIA snajka CIA…Ups…Terza, druze, Terza…Spinovanje putem medija…valjda ce imati nekog efekta! Jer ocigledno ako nekog ne prodamo NECEMO onda dovesti nikoga! Nama su aduti za prodaju samo Boaci i Kanga, na Donalda i LeTaleka se mi palimo, oni su za Evropu obicna konfekcija…i oni ce otici na leto bez ijednog evra obestecenja za Zvezdu…Menadzer Stojadinovic rece da su neki Rusi ponudili za Donalda milion i 300 hiljada evra, i da je to bila najbolja ponuda(!!??), ali je i ona propala jer je Donald trazio godisnju platu od 600.000 evra…a ovi nudili maksimum 400.000 e…A Srnica ja stvarno ne znam ko bi ga kupio…

Reply
teks viler јан 9, 2018 at 17:49

Možda Srnića kupi Keln ?

Reply
шаљив јан 2, 2018 at 14:49

раде дугалић би био добро појачање,поникао с пешићем у млађим категоријама.игра за тосно

Reply
шаљив јан 2, 2018 at 14:48

има ли неко провијерене информације да нас можда неће појачати крунић или лазовић из италије?

Reply

Leave a Comment